FOTOD JA VIDEO: Pärnus kolme vigastatuga liiklusõnnetuse põhjustanud autojuht põgenes sündmuskohalt

Täna hommikul juhtus Pärnus Papiniidu sillal liiklusõnnetus, mille põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt. Politsei pidas juhi vaid 20 minutit hiljem kinni. Esialgsetel andmetel võis õnnetuse üheks põhjuseks olla juhi väsimus ja valesti valitud sõidukiirus.
Loe edasi...

Prokurör: 21-aastane naine kavandas Soome koolis 40 inimese tapmist

Soomes nõuab prokurör Eija Velitski 21-aastasele Helsingis elukohta omavale naisele karistust koolitulistamise ettevalmistamise eest. Süüdistuse järgi kavandas naine ligi kahe aasta jooksul rünnakut Kokkolas asuva kooli vastu, kus on ise käinud, ning tahtis tappa vähemalt 40 inimest.
Loe edasi...

TS Laevade juht Leigeri vigadest: Türgi tehase jaoks on meie projekt üle ootuste keeruline

Mart Loik tunnistab, et paljud sekeldused oleksid jäänud olemata, kui neli parvlaeva oleks tellitud skandinaavlastelt.
Loe edasi...

Uuring: e-Eestit on maailmas kõige rohkem tutvustanud kolm inimest, peagi on kõik kolm ametist vabad

Rahvusvahelise meedia monitooringu põhjal on viimastel kuudel Eesti e-lahendustest rääkinud selgelt kõige rohkem kolm inimest, kes kõik on ameti maha pannud või teevad seda lähiajal.
Loe edasi...

Oleg Ossinovski homses LP-s: mu elus oli kõik hästi, suurepärane! Kõik muutus hetkega, ja nüüd on väga raske

Kui ärimees Oleg Ossinovski kolm aastat tagasi LP-le pikema intervjuu andis, paistis elu pilvitu. Ta rääkis õnnest ja õnnelik olemisest. Nüüd on tal Lätis tõsised probleemid ja kodus käsil abielulahutus. „On tõesti väga raske aasta,” tunnistab ta.
Loe edasi...

5+2 dieet: vaid kaks päeva paastumist nädalas ning kaal kukub

BBC telekanali kaudu juba 2012. aastal maailma paisatud uudne "kiirdieet" 5+2 hakkab vaikselt imbuma ka Eesti kaalulangetajate hulka. Millega aga on tegemist ja kas vaid kahte paastupäeva nõudev dieet ka reaalselt toimib?
Loe edasi...

Meisterjaan ja tema kaasa Simona valisid oma tütrekesele elava nime: see sobib meie arvates väga hästi tema näokese ja elegantse olemusega

Laulva näitleja ja maailmaränduri Jaan Tätte poeg Jaan Tätte juunior ja tema kaasa Simona panid oma 1. oktoobril ilmavalgust näinud teisele ühisele lapsele kõlava ja lihtsa nime — Vivian!
Loe edasi...

Uus valitsus on eluvõõras? Reformierakondlane ähvardab eestimaalasi vaesuse suurenemisega

Maris Lauri kirjutab oma blogis, kuidas majandust edendada ja miks on uue võimaliku koalitsiooni ideed saatanast. Maris Lauri on Eestit 17 aastat Eestit valitsenud Reformierakonna liige, hetkel veel haridusminister.
Loe edasi...

Ettevõtja Rõivasest: elukutseline poliitik meenutab mulle Leningradi parteikooli haridusega kommunisti

Ettevõtjad on lahkuva peaministri Taavi Rõivase suhtes armutud. Rõivasest ei jää ajalukku midagi meeldejäävat ega märkimisväärset.
Loe edasi...

VIDEO JA FOTOD: Pärnus Papiniidu sillal sai raskes avariis viga kolm inimest

Täna hommikul juhtus Pärnus Papiniidu sillal raske liiklusõnnetus, kus põrkas kokku kaks sõiduautot.
Loe edasi...

Telefonivõlga ignoreerinud mees kaotas hiiglaslikuks kasvanud võla katteks oma korteri

"Kui soovid säilitada katuse oma pea kohal, siis ei saa mõelda, et tühja, jätan sel kuul arvete või pangalaenu tasumise vahele – aga kui palju on sellist suhtumist!" räägivad võlanõustajad, et neil on olnud koguni juhtum, kus inimene on jäänud telefonivõla pärast oma korterist ilma.
Loe edasi...

See väike ja väeti jaaguar peitis osavalt endas väga kurba saladust

Fotol olev pisikene jaaguar leiti palmipuude istanduse kõrvalt vaevu elusana. Kutsikas ei olnud võimeline end liigutama ning läheduses ei nähtud ka tema ema. Veterinaarid tegid põhjuse leidmiseks kutsikast röntgenpildi ja see, mis sealt vastu vaatas oli midagi šokeerivat.
Loe edasi...

Suri legendaarne laulja ja kirjanik Leonard Cohen

Kanada laulja, luuletaja ja kirjanik Leonard Cohen suri 82-aastaselt.
Loe edasi...