Terviserikke tõttu kurvist välja kihutanud juhi autos hukkus kaassõitja

Harjumaal juhtus täna õhtul traagiline õnnetus, milles terviserikke tõttu kurvist välja sõitnud juhi autos hukkus kaassõitja.
Loe edasi...

Tartus pealt nähtud "inimrööv" osutus poissmeestepeo naljaks

Eile õhtul anti politseile teada sellest, kuidas kolm meest neljanda auto pagasiruumi sulgesid ja minema sõitsid. Politsei selgitas täna välja, et tegu oli poissmeestepeoga.
Loe edasi...

Haiglajuht: mind kahtlustatakse Oktoberfestil käimises ja konverentsile naise võtmises

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse esimees Tõnis Alliku sõnul kahtlustatakse teda selles, et ta käis koostööpartneri kulul Saksamaal Oktoberfestil. Samuti kahtlustatakse teda selles, et tema ja haigla IT-juht käisid Prantsusmaal ja Iirimaal konverentsidel ja võtsid sinna haigla kulul oma naised kaasa.
Loe edasi...

Reuters kuulutab, et närvilised Balti riigid on sõjaseisukorras

Balti riikide ja Poola juhid kardavad, et jõud, mida NATO kavatseb nende territooriumile paigutada, on Venemaa rünnaku heidutusega ära hoidmiseks liige väikesed ja sümboolsed, kirjutab Reuters.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Saku vallast Luige liivahoidlast leiti konteiner uraaniga, tõenäoliselt see betoneeritakse

Eile leiti Saku vallast Saustinõmmest metsast radioaktiivset materjali.
Loe edasi...

Suurhaigla juhti kahtlustatakse omastamises ja pistise võtmises

Politsei on esitanud kahtlustuse Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatuse esimees Tõnis Allikule ja veel kahele haiglajuhile omastamises ja pistise võtmises.
Loe edasi...

Ilmateenistus lubab jaanilaupäevaks sooja ja sajuta ilma

Riigi ilmateenistuse andmetel on esialgsete prognooside kohaselt jaanilaupäeval oodata sooja ja sajuta ilma.
Loe edasi...

Savisaare kiri erakonnakaaslastele: kindlasti peame seisma selle eest, et presidendi valiks valijameeste kogu

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar saatis täna erakonnakaaslastele kirja, milles soovitas kõigil erakonna presidendikandidaadiks valitud Mailis Repsi toetada.
Loe edasi...

BLOGI, FOTOD JA VIDEOD: Florida ööklubis toimus massitulistamine ja võeti pantvange, surma sai 50 ja vigastada 53 inimest

Ameerika Ühendriikides Florida osariigis Orlando linna ööklubis Pulse toimus Eesti aja järgi täna hommikul massitulistamine, milles hukkus 50 ja sai vigastada veel vähemalt 53 inimest. Tulistaja tapeti.
Loe edasi...

Pärnu jõest leitud surnukeha tuvastati

Politsei teatel on eile Pärnu jõest leitud surnukeha tuvastatud. Tegemist oli 25-aastase naisega, kes hüppas 2. juunil sillalt vette ja jäi kadunuks.
Loe edasi...

Lapse õnnetu kukkumine lõppes lapsevanema jaoks suure rahalise väljaminekuga

Pärnumaalt Taalist pärit noore ema väike poeg kukkus mänguväljakul nii õnnetult, et vajas kiirelt hambaarsti sekkumist. Kui ema lapsega Pärnusse hambaravikliinikusse jõudis, pidi ta üllatuslikult rahakotti kergendama.
Loe edasi...

Smartlynxi lennuk taas rikkis: Türki lendajad veetsid puhkuse esimese päeva lennujaamas

Täna varahommikul Türki puhkusele lendama pidanud eestlased pidid Smartlynxi lennuki rikke tõttu terve päeva Tallinna lennujaamas ootama, mistõttu oli nende puhkuse esimene päev raisus. Ootamise hüvitamiseks jagati reisijatele toidutalonge ning pakuti võimalust hotelli minna.
Loe edasi...

Horvaatia koondise kapten lahkus EM-ilt teadmata ajaks

Horvaatia jalgpallikoondise kapten 34-aastane Darijo Srna sai pärast alagrupiturniiri esimest kohtumist Türgiga teada isa surmast ning ta lahkus meeskonna juurest kodumaale.
Loe edasi...