Pahavara-massirünnak Gooligan on murdnud sisse enam kui miljoni kasutaja Google´i kontosse

Google

Gooligan sai novembri lõpus hakkama enam kui miljonisse Google´i kasutajakontosse sissemurdmisega, number kasvab pidevalt tempoga ligi 13 000 kontot päevas.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: TTV nõukogu esimees: Toomas Lepp endal süüd ei näe

Korruptsioonikuriteos kahtlustatav Toomas Lepp kinnitas Tallinna Televisiooni (TTV) nõukogule, et ei näe endal süüd. Ometi ei soostunud Lepp ajakirjanikele kommentaare jagama, vaid seda tegi TTV nõukogu esimees Allan Alaküla.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Toomas Lepp pakkis Tallinna TV-s asjad kokku

Keskkriminaalpolitsei pidas Tallinna Televisiooni juhi Toomas Lepa kolmapäeval TTV raha omastamises kahtlustatavana kinni, kuid lasi ta täna hommikul vabaks. TTV nõukogu kutsus Lepa kella 11ks lahkumise avalduse üle arutama ning otsustas mehe lahti lasta.
Loe edasi...

WADA dopinguraporti II osa: Venemaa manipuleeris üle 1000 sportlase dopinguprooviga

Dopinguga vahele jäänud Londoni olümpiavõitja Tatjana Lõssenko.

Maailma Dopinguagentuuri (WADA) heaks töötanud doktor Richard McLaren avalikustas täna Venemaa dopinguraporti teise osa, mis paljastas, et aastatel 2011-2015 on ära vahetatud või muul moel manipuleeritud üle 1000 venelase dopinguprooviga.
Loe edasi...

Venemaa korvpallikuulsus on kuulutatud tagaotsitavaks

Dmitri Domani

Endine tippmängija, kahekordne maailmameistrivõistluste hõbe (1994, 1998), hilisem Venemaa korvpallikoondise mänedžer ja Venemaa korvpalliliidu tegevjuht Dmitri Domani on kuulutatud tagaotsitavaks.
Loe edasi...

AMETLIK: Tuntud Eesti piimatööstus ostab Tere koos vara ja võlgadega

Roland Lepp

Maag Grupp teatas ametlikult, et on sõlmimas kokkulepet Tere emafirma nõuete omandamiseks või refinantseerimiseks.
Loe edasi...

Tere piimatööstus saab uue kodumaise omaniku

Seitse suurt viga, mida teevad suhtes peaaegu kõik naised

Foto: Shutterstock

Naine on see, kes on suhtes määravaks pooleks. Mõned nõustajad ei ootagi oma vastuvõttudele mehi, sest arvavad, et mehed püüavad tõestada ainult üht — naistel pole õigus. Mõnikord ei olegi.
Loe edasi...

Staaride lemmik! Aluspesu, mida kuulsused paljastavate kleitide all kannavad

Paljastavad, peaaegu täiesti läbipaistvad kleidid on juba paar aastat staaride seas suureks hitiks. Et “alastikleit” aga seljas suurepärane välja näeks, on vaja a) laitmatut vormi ja b) nähtamatut aluspesu.
Loe edasi...