FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Täna suri Narvas 15-aastane tüdruk vannitoas ilmselt boilerigaasi mürgitusse

Täna kella 10 paiku avastati Narvas Võidu tänava korteri vannis 15-aastase tüdruku surnukeha. Esialgsel hinnangul on tütarlapse surma põhjus gaasiboilerist tingitud vingumürgitus.
Loe edasi...

TÜ kliinikumi lastearstid hoiatavad: dr Raudsiku soovitused võivad diagnoosi ja ravi viivitada

Riina Raudsiku raamat "Energiakriis"

Tartu ülikooli kliinikumi lastearstid dr Tiia Voor ja dr Oivi Uibo ütlesid Eesti Päevalehele soodausku dr Riina Raudsiku raamatut kommenteerides, et mõne ses raamatus kõlanud soovituse tõttu võib õige diagnoos ja ravi viibida.
Loe edasi...

Turvafirma tänab tähelepanelikku kodanikku, kes hoidis nädalavahetusel ära suure varguse

Foto on illustratiivne

Laupäeval kell 20.25 helistas meie juhtimiskeskusesse linnakodanik, kes märkas kahtlast tegevust Tallinnas Tuule lasteaia jures. Kohale saadeti patrullekipaaži töötajad. Kahjuks õigusrikkujat tabada ei õnnestunud, kuid ära hoiti suure hulga ehitusmaterjalide vargus. Osaliselt olid materjalid juba üle aia toimetatud ja ootasid äravedu. Kohale kutsuti nii politsei kui lasteaia juhatus.
Loe edasi...

FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Tragöödia tabas sama maja teist korda: vanni läinud laps sai vingugaasimürgituse

Eile õhtul juhtus uus gaasiboileriõnnetus täpselt samas viiekordses Kopli majas, kus jaanuaris suri vingugaasimürgitusse duši alla läinud laps. Eile vannist leitud vingugaasimürgituse saanud laps viidi haiglasse.
Loe edasi...

Skeptik.ee eestvedaja Martin Vällik hoiatas soodameditsiini eest juba seitse aastat tagasi

Veebikeskkonna Skeptik.ee eestvedaja Martin Vällik kirjutas juba seitsme aasta eest, et lühidalt ja kokkuvõtvalt on haiguste happeline-aluseline teooria jama.
Loe edasi...

DELFI VIDEO JA FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Tallinnas Õismäe teel sõitis auto bussipaviljoni, seitse inimest sai vigastada

Tallinnas Õismäe teel sõitis joobes ja juhtimisõiguseta 63-aastane mees bussiootepaviljoni. Kokku sai vigastada seitse inimest, kellest viis viidi haiglasse, kaks lubati kodusele ravile.
Loe edasi...

USA kindral: Venemaale kavatsetakse Läänemere piirkonnas vastu astuda tulevikurelvadega

ATACMS

USA kõrgetasemeline kindral rääkis Leedu Delfile varem teatavaks tegemata Venemaale vastukaaluks mõeldud meetmetest õhus ja Läänemerel. Need võivad muuta julgeolekualast olukorda regioonis ja taastada tasakaalu, mille on osaliselt rikkunud Venemaa teatud eelised. Üheks selliseks peetakse faktorit A2/AD (inglise keeles anti-access and area denial), millel põhineb kaitsestrateegia Läänemerel.
Loe edasi...

Peaminister andis täna riigikogule üle haldusreformi eelnõu. Millised on selle plussid ja miinused?

haldusreform, kaart

Peaminister Taavi Rõivas andis täna kell 15 riigikogule üle eelmisel nädalal valitsuses heakskiidu saanud haldusreformi eelnõu, millele Reformierakonna ja IRLi esindajad saatsid hulga kommentaare. Kriitilise seisukoha läkitas sel teemal Vabaerakonna esimees.
Loe edasi...

FORTE TEST: emakeelepäeva eri!

Tegime emakeelepäeva puhul suuresti Eesti Keele Instituudi keelenõuannete põhjal kontrolltöö viieteistkümne küsimusega. Sinu ülesandeks on leida õige lause vigaste seast. Vead seisnevad komades või tühikutes, mõnes sõnas on mõni puuduv või üleliigne täht - nagu kontrolltöödes ikka.
Kõik on teretulnud oma keeleteadmisi proovile panema.
Loe edasi...

Jüri tervisekeskus seab patsiente ohtu ja rikub kolme seadust

Jüri tervisekeskuse perearst dr Riina Raudsik rääkis oma raamatu „Energiakriis” esitlus­tuuril, et haigusi põhjustab organismi happeline keskkond ja tervisemured lahendab sooda.

Perearst dr Riina Raudsik väidab, et söögisooda suudab ravida pea kõiki haigusi, ja kasutab seda ­teooriat ka oma patsientide peal. Tema kirjutatud raamat soovitab venitada kopsupõletiku ravimisega ja ravida kõrgvererõhktõbe vee joomisega. Esineb ka väide, et vähki saab ravida paarinädalase aluselise toitumisega. Terviseameti kontroll käskis tema juhitaval Jüri perearstikeskusel viivitamatult lõpetada tegevused, mis võivad põhjustada inimese vigastuse, ­mürgistuse, haiguse või muul viisil tervist ohustada.
Loe edasi...