Ene Ergma lahkub IRList

Ene Ergma

Ene Ergma esitas eile Isamaa ja Res Publica Liidu juhatusele avalduse enda väljaarvamiseks erakonna nimekirjast, kuhu ta kuulus alates 2002. aastast.
Loe edasi...

Tallink Silja Helsingi-Stockholmi parvlaeval on 150 inimest kõhutõppe haigestunud

Silja Symphony

Tallink Silja parvlaeval Silja Symphony on umbes 150 inimest kõhutõppe haigestunud. Laeval on käimas ulatuslik operatsioon nädalavahetusel alguses saanud kõhutõveepideemia kontrolli alla saamiseks.
Loe edasi...

Artur Talvik Vabaerakonna teisitimõtlejaile: ärge kurtke haleda häälega avalikult, kui hädised sitakotid me oleme

Artur Talvik.

Eesti Ekspressi artikkel vihastas riigikogulase põhjalikult välja. Vihase sõimu alla jäid erakonna juhiks kandideeriv Jaanus Ojangu ja tema toetajad.
Loe edasi...

Prantsuse meedia: Vahemerre kukkunud EgyptAiri reisilennuk tegi enne õnnetust kolm hädamaandumist

Vahemerre kukkunud EgyptAiri reisilennuk oli teadetekohaselt sunnitud tegema 24 tunni jooksul enne katastroofi kolm hädamaandumist.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEO: Kurikaga liiklusraevutseja astus kohtu ette, tahtis tunnistajat taandada ja palus videoekspertiisi

Täna astus jälle Harju maakohtu ette Urmas, kellest mai alguses levis sotsiaalmeedias kulutulena pardakaameraga tehtud video, millelt oli näha, kuidas ta tekitas liiklusohtliku olukorra, peatas sõiduki, haaras kurika ja hakkas enda taga olevat juhti sõimama.
Loe edasi...

Kuulus riskikapitalist Tim Draper: Gorbatšovi ja Washingtoni kõrval on mu uued kangelased Ilves ja Rõivas!

Tim Draper

Üks maailma edukamaid riskikapitaliste Tim Draper rääkis Tallinnas toimunud tehnoloogiakonverentsil Latitude59, kuidas just Eesti esipoliitikud muudavad kogu maailma valitsemistavasid selliseks, mida keegi pole eales suutnud ette kujutada.
Loe edasi...

VIDEO: Nagu muuseas! Juss Haasma tabas Saku Suurhallis keskjooneviske ega teinud teist nägugi

Hittsaatest "Su nägu kõlab tuttavalt" üle Eesti kuulsaks saanud näitleja Juss Haasma esitab neljapäeva õhtul Saku Suurhallis suurel korvpalliõhtul "Kalev 25" muusikalise vahepala, ent nagu näha, pole ka korvpall talle võõras.
Loe edasi...

Euroopa üks suurimaid odavpoodide kette jõudis Baltikumi

Saksa odavpoodide kett Lidl avas täna Leedus esimesed 15 supermarketit ning lähiajal on plaanis panna püsti veelgi rohkem toidukaupluseid. Sellega hakkab Lidl Leedus konkurentsi pakkuma turuliidrile Maximale.
Loe edasi...

Rein Taaramäe: ütlesin Katjuša tiimile, et ei taha Tour de France'ile minna

Giro d’Italia eelviimasel etapil võiduga Eesti rattaspordi ajalugu teinud Rein Taaramäe on naasnud Tartusse ja ei välistanud ka Vuelta ja Tour de France’il sõitmist.
Loe edasi...

Noore naise valus kukkumine: geeniuseks peetud ettevõtja sipleb nüüd mudas

Veel hiljuti kirjutasid maailma eri paikade majandusmeedia kanalid noorest ja ägedast ettevõtjast Elizabeth Holmesist, kes soovis oma ettevõttega Theranos muuta täielikult vereproovide võtmise maailma. Paraku on ta täna oma firmaga mudas. Miks nii?
Loe edasi...

Rein Kilk sai krimsüüdistuse

Rein Kilk.

Lõuna ringkonnaprokuratuur esitas Rein Kilgile kriminaalsüüdistuse. Peale Kilgi sai süüdistuse veel viis inimest, kirjutab Äripäev.
Loe edasi...

Hoiustamise eest pangale peale maksmine võib ka Eestisse jõuda

Gerd Müller (vasakul) ja Riho Unt rääkisid mitte kehtivatest negatiivsetest intressidest kui anomaaliast.

Mujal euroalal suurettevõtted juba maksavad negatiivse hoiuseintressi tõttu raha hoiustamise eest.
Loe edasi...

LUGEJA VIDEO: Maanteeametnik räägib roolis telefoniga, auto on aga roolis kõrvalisi tegevusi keelavaid kleepse täis

Delfi lugeja saatis meile kurvaks tegeva videomaterjali, kus riigiametnik teeb roolis eeskujuliku käitumise asemel risti vastupidi. Nimelt on videomaterjalist näha, kuidas kõrvalisi tegevusi keelavate suurte kleepsudega Maanteeameti autos olev ametlik telefoniga räägib. Oleks ju eeskujulik, kui tegu oleks sooritatud käed-vabad süsteemiga, aga kahjuks hoiti samal ajal liikluses olles ikkagi telefoni kõrva ääres. Lugeja ise kirjeldab, et pika tee käigus autol järel sõites ei pannud ametnik kordagi telefoni käest.
Loe edasi...