FOTOD JA TIPPHETKED: Kalev ja Žalgiris pidasid Saku suurhallis legendide mängu, kalevlased said kätte kildudest kokkupandud karika!

Täna Saku suurhallis suure korvpallišõu raames toimunud legendide mängu 1991. aasta Tallinna Kalevi ja Kaunase Žalgirise vahel võitis külalismeeskond 39:33 (23:19). Kohtumise lõpetas tegelikult veel viskevõistlus, pärast mida olid Žalgirise võidunumbrid 157:146.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Kullamäe tabas viimasel hetkel "parkimisplatsilt" kolmese

Korvpalliõhtul "Kalev25" sai mängu viimastel sekunditel näha väga kaunist sooritust Gert Kullamäe poolt, kes kommentaator Kalev Kruusi sõnade kohaselt "parkimisplatsilt" tabava kaugviske teele saatis.
Loe edasi...

Välisministeeriumist läksid kaduma Mart Helmet šantažeerida võimaldavad dokumendid

Mart Helme

Välisministeeriumis toimus 90ndate aastate lõpus sisejuurdlus, tuvastamaks, kas Moskva saadik Mart Helme üritas saatkonna remondi raha eest oma Suure-Lähtru mõisa remontida. Sisejuurdluse hinnang oli kriitiline ja seetõttu paluti Helmel lahkumisavaldus kirjutada. Materjalid aga, mis võimaldaksid praegusele riigikogu riigikaitsekomisjoni aseesimees Helmele varju heita, on välisministeeriumist teadmata kadunud.
Loe edasi...

Lihtne hommikune rituaal, mis võib muuta paremaks su päeva ja ka elu

Hea algus päevale

30 esimest minutit hommikus on kõige olulisemad sinu päeva meeleolude ja enesetunde jaoks. Siin on kuus hommikust rutiini, mis võivad muuta päeva paremaks ja anda meeldiva stardi sinu tegemistele.
Loe edasi...

Mis siis tegelikult juhtub, kui sa mobiiltelefoni lennureisi ajaks välja ei lülita?

Samsung Galaxy S6 Edge Plus (vasakul) ja Samsung Galaxy J5

Mobiiltelefonide kasutamise üle lennukites on pikalt vaieldud – lubada või mitte, sest tehnoloogia ju kogu aeg areneb.
Loe edasi...

KLÕPS: Kroonika peo julgeim dekoltee! Andrus Eelmäe 17-aastane modellist tütar eksponeeris julgelt kehavõlusid

Eesti Meelelahutusauhinnad 2016

Neljapäeval Vene Kultuurikeskuses toimunud Vana-Kreeka teemaline Kroonika pidu meelitas kohale Eesti säravaimad meelelahutusstaarid ning otseloomulikult peeti vajalikuks üksteist kostüümidega üle trumbaga. Lihtsuses peitub aga võlu ja nii oligi silmipimestavaim kaunitar hoopis minimalistlikku, ent oi-oi-oi kui sügava dekolteega varustatud kleiti riietunud 17-aastane modell Anette Maria Eelmäe, kes saabus punasele vaibale isa käevangus.
Loe edasi...

PRIA eksametnik osales koos endiste reformierakondlastega hiiglaslikus rahapesus ja maksukuriteos

PRIA

Lõuna ringkonnaprokuratuur esitas Roland Põdrale (53), Valter Malmile (57) ja PRIA endisele ametnikule Tiinale (45) ja kahele nendega seotud osaühingule süüdistuse mitmes majanduskuriteos, millega tekitati ettevõtetele ja riigile üle miljoni euro kahju.
Loe edasi...

Maailma animaringkonnad hämmingus: härra Kalm, tudengid tulevad Priit Pärna pärast teie kooli õppima

Horvaatia animarežissöör ja Zagrebi animatsioonifestivali kustiline juht Daniel Šuljić kirjutas avaliku kirja Eesti Kunstiakadeemia rektorile Mart Kalmule, kus tuletab meelde Priit Pärna kui õppejõu head mainet ja rahvusvahelist lugupidamist tema töö suhtes kogu maailma animatsiooniringkondades.
Loe edasi...

Politsei: suure tõenäosusega oleme suutnud selgeks teha Pärnu sillalt vette hüpanud naise isiku

Eile varahommikul Pärnus jõkke kadunud naist ei õnnestunud õhtuks leida. Politsei peab tõenäoliseks, et on sillalt vette hüpanud isiku välja selgitanud, kuid lõplikku kindlust selles osas veel pole.
Loe edasi...

Kohus mõistis alaealiselt tüdrukult seksi ostmises süüdi kümme meest

Eile kogunesid kohtusaali otsust kuulama prokurör ja kaitsjad, süüalused hoidsid eemale. Ka hilisemates vestlustes andsid süüalused mõista, et ei ole asja avalikustamisest huvitatud.

Eile mõisteti lapselt seksi ostmises süüdi seitse meest, kolm meest mõisteti süüdi varem kokkuleppemenetluses. Karistuseks mõisteti tingimisi vangistus, vähemalt osa süüdimõistetuid kavatseb otsuse edasi kaevata. Süüdimõistetute seas on edukad ettevõtjad, jurist ja Reformierakonna liige.
Loe edasi...