Kapo tabas Tallinna-Saksa lendudele pommiähvarduse tegemises kahtlustatava 33-aastase mehe

Eelmisel neljapäeval, 2. veebruaril pidasid kaitsepolitseinikud kinni 33-aastase Eesti kodaniku, keda kahtlustatakse Tallinna lennujaamale möödunud aasta 25. juulil pommiähvarduse tegemises.
Loe edasi...

Indrek Sirk justiitsministrile: inimesi ravivad arstid tervishoiuasutustes, mitte valvurid kinnipidamisasutuses

Indrek Sirk ja Urmas Reinsalu

Liiklusteemadele keskendunud vandeadvokaadi Indrek Sirgi sõnul tuleks alkoholijoobes vahele jäänud juhtide karmima karistamise asemel tegeleda nende sõltuvusprobleemiga ning kasutada vahelejäämise hirmu suurendamiseks teisi meetodeid kui vangi saatmist.
Loe edasi...

12 Korea liikursuurtükki lähevad Eestile maksma 50 miljonit dollarit

K9 Kõu

12 liikursuurtükki, mida Eesti Lõuna-Koreast osta tahab, lähevad ilmselt maksma umbes 50 miljonit dollarit ehk 47 miljonit eurot, vahendas Lõuna-Korea väljaanne Pulse.
Loe edasi...

Trump: me ei tea täpselt, mis Ida-Ukrainas toimub

USA president Donald Trump seadis kahtluse alla Moskva toetuse Ida-Ukraina separatistidele.
Loe edasi...

Beebilõusta ohver: Mõtlesin algul, et ta teeb nalja, aga siis nägin tera välkumas

Beebilõusta röövi ohver müüja Natalia

Noaga vehkiva räppar Beebilõusta eest sai poemüüja Natalja põgenema, aga tuli juba päev hiljem tööle tagasi.
Loe edasi...

GRAAFIK: Kütusemüüjad tõstsid hinna enam kui kahe aasta rekordtasemele

Tankimine.

Kütusemüüjad tõstsid mootoribensiini 95 ja diislikütuse liitri hinna keskpäeval 1,259 euroni. Sellest rohkem maksis 95 liiter viimati 2014. aasta 15. oktoobril, mil liitri eest tuli tasuda 1,265 eurot.
Loe edasi...

Plaadifirma selgitab: Beebilõusta eesmärgiks oli lõpetada vanglas, sest tal sai kõrini

Genka ja Beebilõust

"Ta on puhtatõuline ja tõetruu: artist, kunstnik, räppar, vang, kaabakas, luuletaja, hull, tätoveerija, joodik, hurmur, narkar. Ta räpib ja elab südamega – ta on Joe Blow," kirjutab plaadifirma Legendaarne oma kodulehel räppar Beebilõusta kuritegelikust intsidendist.
Loe edasi...

Kuni veerandi võrra kallim mootorikütus pani inflatsiooni hoogsalt kasvama

Detsembris hoogsalt kasvama hakanud tarbijahinnaindeksi tõus kiirenes jaanuaris veelgi. Eelmise aasta jaanuariga võrreldes olid hinnad äsjalõppenud kuul 2,7% kallimad, seda peamiselt kuni 26% kasvanud mootorikütuse hindade tõttu.
Loe edasi...

Esimene kvoodipagulane lahkus Eestist

Kuigi enamasti kriisikolletest põgenetakse, on siiski hulgaliselt ka neid, kes seavad kohanemisraskuste tõttu või muudel põhjustel uuesti sammud kodu poole.

Rahvusvahelise kaitse saanud inimene peab arvestama, et koju naasmisega see kaitse lõppeb.
Loe edasi...

„Edulugu”. 1990-ndate baaridaamist kuritegeliku ühenduse juhiks

Vahele võetud nn passimaffia ninamehe Ljubov Genrihsoni üks reklaamlauseid oli: „Pole probleeme, mida ma ei suudaks lahendada, ja pole allkirja, mida ma ei suudaks võltsida.”

Vahele võetud nn passimaffia ninamehe Ljubov Genrihsoni üks reklaamlauseid oli: „Pole probleeme, mida ma ei suudaks lahendada, ja pole allkirja, mida ma ei suudaks võltsida.” Genrihsoni asja arutatakse edasi, teiste ühendusse kuulunute puhul kinnitas Harju maakohus eile kokkulepped. PPA endistele töötajatele määrati šokivangistus.
Loe edasi...

Kuidas mina tegin sporti, aga president liikus

President Kaljulaid (6900) ja reporter Ojassaar (6945) startisid suusamaratonile üksteisest ainult mõne meetri kaugusel.

50 kilomeetrit Finlandia-hiihtol osutus katsumuseks sel talvel esimest korda suusad alla saanud ajakirjanikule, aga mitte president Kaljulaidile.
Loe edasi...