Prokuratuuri kaebus jäeti läbi vaatamata, kapo peab tagastama Savisaarele salvestusseadme kõvaketta

Läbiotsimine Hundisilmal

Ringkonnakohus jättis täna läbi vaatamata riigiprokuratuuri poolt esitatud määruskaebuse Harju maakohtu 15. juuni 2016 määrusele, millega määrati tagastada Edgar Savisaarele tema kodu läbiotsimise käigus ära võetud kõvaketas, teatas ringkonnakohus. Harju maakohus leidis, et kapo peab kõvaketta Savisaarele tagastama, aga kapo ei soovi seda teha.
Loe edasi...

Savisaar käis salaja Moskvas, nüüd on ta kehva tervisega kodus

Edgar Savisaar läheb Moskvasse

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar käis mõne aja eest salaja Moskvas. Keskerakonna pressiesindaja Taavi Puki sõnul võis see olla kas eelmisel või üle-eelmisel nädalal. Ta ei osanud reisi täpset kuupäeva, Savisaare saatjaid ega reisi põhjust nimetada.
Loe edasi...

Riigireetur Herman Simm tahtis, et kaitseministeeriumi vastu algatataks kriminaaluurimine

HERMANN SIMM

Kunagisest kõrgest riigiametnikust riigireetur Herman Simm tahtis kriminaaluurimist, kuna leidis, et kaitseministeerium on tema vastu esitatud tsiviilhagiga toime pannud kelmuse, kuid prokuratuur peab riigireeturi analüüsi alusetuks.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEO: Elmar Vaher: piirivalvurid sattusid paadiga ohtlikku kohta. Võimalik, et õnnetuses mängis rolli terviserike

PPA peadirektor Elmar Vaher sõnas täna Haapsalus, et eile õhtul Haapsalu lähistel uppunud piirivalvuritel ega paadil polnud silmaga nähtavaid vigastusi. Merel tühjalt tiirutava paadi kättesaamiseks ei jäänud aga PPA-l üle muud, kui oodata paadi kütuse otsa saamist.
Loe edasi...

Marju elu miinimumpalgaga: kuidas on võimalik sellise rahaga ära elada?

Foto on illustreeriv

Miinimumpalk on 2016. aastal 430 eurot, millest töötaja saab kätte 365 eurot. Kuidas on võimalik sellise rahaga ära elada?
Loe edasi...

Kas riik võis jätta raskelt haige saarevahi saatuse hooleks? Surnud mehe raviaeg jõuab kätte nädal pärast tema surma

Üleeile ootamatult manalateele läinud Kesselaiu saarevahi Urmas Vatteri surma varjutab püsiühenduse puudumine ja arstiabi pea olematu kättesaadavus.
Loe edasi...

Endine töötaja tegi PRIAle rekordtünga

POLITSEI LUBAB: Peagi jõuavad kohtusse nii mastaapsed pettused, et pühivad senise rekorditabeli põrmu.
Loe edasi...

FOTOD: Haapsalu lähistel uppus kaks teenistuskohustusi täitnud piirivalvurit

Teisipäeva õhtul juhtus Haapsalu lähistel mereõnnetus, milles hukkus kaks merel patrullinud piirivalvurit. Politsei- ja piirivalveamet avaldab sügavat kaastunnet hukkunud ametnike lähedastele.
Loe edasi...

Uus plaan kaotab 15 maavalitsust, asemele tuleb regionaalamet

Arto Aas

Rahandusministeerium soovib luua 2018. aasta märtsist regionaalameti, mis jätaks maavalitsuste praegu viiesajast töötajast ametisse ainult sadakond ehk neli korda vähem. Maavalitsuste kadumine ei kustuta maakonna piire, kuid toob igasse maakonnakeskusse ja suuremasse linna riigimajad.
Loe edasi...

OTSEBLOGI: Istanbuli rünnakus kahtlustatakse ISISt

Türgi ametnike teatel pidasid politseinikud kahe ründajaga tulevahetust, kuni need end õhkisid.
Loe edasi...