FOTOD: Tallinnas ja Harjumaal üritasid kurjategijad sularahautomaatidest uue meetodiga raha kätte saada

Tänavu kevadel ja suvel toimusid Tallinnas ja Harjumaal mitmed ründed pangaautomaatidele. Kurjategijate eesmärgiks oli pangaautomaate kahjustades pääseda ligi automaadi „ajju“ ning anda sellega sularahaautomaadile korraldus väljastada sularaha. Kõik lõhkumised jäid katsestaadiumisse ning politseile teadaolevalt raha keegi ei saanud.
Loe edasi...

Ratas: Keskerakond peab suure tõenäosusega oma kinnistud müüma

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratase sõnul on Keskerakond võimeline oma rahalist seisu parandama, kuid selle hinnaks võib olla kinnistute müük.
Loe edasi...

Jüri Ratas: Stalnuhhin peab aru saama, mis ametikohal ta on

Täna selgus, et riigikogu rahanduskomisjoni esimees Mihhail Stalnuhhin ei suhtle endiselt rahvusringhäälingu (ERR) ajakirjanikega. Peaminister Jüri Ratas kinnitas, et räägib Stalnuhhiniga uuesti.
Loe edasi...

Esimene välkõppus toimub sel nädalavahetusel, välja kutsutakse 300 reservväelast

Valitsus otsustas täna oma korraldusega lisaõppekogunemise 303 reservväelasele ajavahemikul 2. kuni 5. detsember. Kaitsevägi kutsub õppusele Okas Kaitseliidu Võrumaa maleva formeeritava 433. lahingukompanii ning 2014. aastal pärast Kevadtormi reservi arvatud 10. Staabi- ja sidepataljoni staabikompanii, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.
Loe edasi...

Populaarne veebipood lõpetas ootamatult tegevuse

Veebipood Ooolala teatab oma veebis, et on tänasest suletud.
Loe edasi...

Uskumatu lugu: korteriostja avastas, et naabril on ainukasutusõigus trepikojale ning õigus tõkestada teekond uue kodu ukseni

1Partner Kinnisvara elamispindade hindamise juht ning kutseline hindaja Marje Kolmar rääkis tänases Eesti Päevalehes, et aina sagedamini tulevad hindajaid petnud korteriomanike valed välja alles siis, kui objekt saab uue omaniku.
Loe edasi...

TÄHTEDE MÄNG: Suur hääletus on alanud! Tule ja pane kokku oma algviisik

Alexela korvpalli meistriliiga Tähtede mäng on jõudmas aina lähemale ning alates tänasest on igaühel võimalik meeskondade koostamises kaasa rääkida - juba tänasest läheb lahti algviisikud moodustav rahvahääletus! ANNA OMA HÄÄL SIIN!
Loe edasi...

Olerexi juhatuse liige: esmaspäeval võib kütuseliiter olla oluliselt kallim

Kui maailmaturu kerkinud nafta hind jääb püsima, on kütus esmaspäeval tanklates 2,5–3 senti kallim, sõnas Olerexi juhatuse liige Alan Vaht kolmapäeva õhtul.
Loe edasi...