FOTOD ja VIDEO: Moskvasse siirdunud Savisaar sai naasmise küsimuse peale pahaseks: ma elan siin!

Eile sai Edgar Savisaar veel paar kuriteokahtlustust. Täna sõitis ta, rõõmus nägu peas, ära Moskvasse, kuhu ta kutsuti loengut andma.
Loe edasi...

VIDEO: Riia leegionäride marsil väitlesid tuliselt Jaak Madison ja Vene propagandakanalite ajakirjanik, kellest viimane vahistati

Riias toimus kolmapäeval traditsiooniline leegionäride marss toomkiriku juurest vabadussamba juurde, mida organiseerib organisatsioon Daugavas Vanagi. Värvika väitluse pidasid üritusel maha EKRE-lane Jaak Madison ja Vene propakandakanalite briti päritolu ajakirjanik.
Loe edasi...

VIDEO: Briti välisminister: Putin on nagu mees, kes peksab oma naist

Venemaa president Vladimir Putin on nagu mees, kes peksab oma naist, ütles Suurbritannia välisminister Philip Hammond ning kutsus inimesi üles Putinit Süüriast taandumise pärast mitte kiitma.
Loe edasi...

VIDEO ja FOTOD: Argentina rannikuvalve lasi põhja ebaseaduslikult kalastanud Hiina traaleri

Argentina rannikuvalve uputas Hiina traaleri, mis püüdis ebaseaduslikult kala Argentina territoriaalvetes, teatas rannikuvalve teisipäeval.
Loe edasi...

Sõduri analüüs: Vene mehitamata lennuvahendid Ukraina ja Süüria konfliktis

Süürias alla tulistatud Eleron -3SV droon. https://lugansk-news.com

Mõlemat konflikti ühendab see, et UA-sid (mehitamata õhusõidukeid, ingl k unmanned aircraft) kasutavad aktiivselt kõik vaenutegevuses osalejad.
Loe edasi...

Kliendi avastus: kauplused, mis kliendikaardiga odavaid oste reklaamivad, kuid neid tegelikkuses ei paku

Delfi toimetusele kirjutas Põlva Konsumi kauplust külastanud klient, kes sealseid soodustusi kasutada ei saanudki, kuna Põlva maakonnas tegutseb Coop Eesti keskühistu Põlva Tarbijate Ühistu, kes mujal kehtivate Säästukaart+ soodustustega ei ole liitunud.
Loe edasi...

FOTOD: Riik pani narkokurjategijast endise jalgpalluri maja oksjonile

Tauno Laasme

Endise jalgpalluri Tauno Laasme kodu maja on pandud sundmüüki, et katta tema võlgu riigi eest. Ta pidanuks hüvitama enam kui 164 000 euro eest kuriteoga saadud vara, kirjutab Äripäev.
Loe edasi...

Saadikute autopralle: valijatega kohtuma sõitmiseks liisitakse luksusautosid

Stalnuhhin, Vassiljev, Sults, Reps

Riigikogu XIII koosseisus oli mullu viis liiget, kes suutsid märtsist detsembrini kulutada autoliisinguks kuluhüvitisest üle 5000 euro, ja 16 liiget, kelle liisinguarve küündis kümne kuuga üle 4000 euro, selgub maksumaksjate liidu koostatud andmestikust.
Loe edasi...

Üks maailma ajaloo suuremaid küberpangavarguseid läks lörri eriti nadil põhjusel

Hiina häkker

Grupp häkkereid sai sisse Bangladesh Banki süsteemi ning püüdis sealt kätte saada üle 800 miljoni dollari. Paraku läks nende katse suures osas nässu ning põhjuseks oli imepisikene detail - kirjaviga, kirjutab Reuters.
Loe edasi...

Õudne lugu: naine suri kasvajasse, mida peeti alguses raseduseks

Meigikunstnik Demi Wright oli kõigest 22-aastane ja nüüd teda enam pole... Sel noorel naisel diagnoositi agressiivne vähivorm ja kõigest kolm nädalat peale diagnoosi saamist ta suri.
Loe edasi...