DELFI FOTOD: Tallinnas sõitis autojuht mööblipoodi sisse

Täna lõuna paiku sõitis 1984. aastal sündinud juht sisse Pärnu maanteel asuvasse mööblipoodi.
Loe edasi...

Savisaar: ma ei soovi Keskerakonna kongressi farsiks muuta, seega ei näe võimalust homme osaleda

Edgar Savisaar

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar teatas, et ei kandideeri erakonna esimeheks. Ta palus oma toetajatel anda oma hääl Yana Toomile. Alljärgnevalt Savisaare teade Facebookis.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Keskerakonna esimeheks kandideeriv Yana Toom teatas, et kongressil kandideerivad tema ja Jüri Ratas

Keskerakonna esimeheks kandideeriv eurosaadik Yana Toom andis täna kell 11 pressikonverentsi, kus teatas, et homsel Keskerakonna kongressil kandideerivad erakonna esimeheks tema ja Jüri Ratas. Edgar Savisaar annab Toomi sõnul täna eraldi kommentaari.
Loe edasi...

Toomas Hendrik Ilves pöördus juriidilise abi saamiseks advokaadibüroosse?

Ärma talu

Delfi ja Eesti Päevalehe andmetel pöördus Toomas Hendrik Ilves juba paar nädalat tagasi Raidla Ellexi advokaadibüroosse, et saada juriidiline hinnang EASilt Ärma talu taastamiseks antud raha võimaliku tagastamise kohta.
Loe edasi...

Ossinovski: peaminister hakkas ähvardama, et kui te nõukogude osas järele ei anna, siis me otsime endale parema valitsuse

Jevgeni Ossinovski, Taavi Rõivas

Sotsiaaldemokraatide juht, tervise-ja tööminister Jevgeni Ossinovski ütles saadikute riigifirmadest tagastikutsumist Eesti Päevalehele ja Delfile kommenteerides, et kuna selle teemaga eile valitsuses konsensusele ei jõutud, peab iga minister toimetama vastavalt põhiseadusele.
Loe edasi...

Tsahkna tegi ettepaneku puhastada riigiettevõtete nõukogud oravaparteilastest, Randjärve kutsus ta ise tagasi

Margus Tsahkna usub, et kuigi IRL-i saadikud andsid riigikogus haldusreformi eelnõule rohelise tule, on see tegelikult toores.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Margus Tsahkna tegi rahandusministeeriumile ettepaneku seitsme reformierakondlasest riigikogu liikme tagasikutsumiseks riigiettevõtete nõukogust. Kuna Tsahkna täidab ise ka hetkel rahandusministri ülesandeid, siis kutsus ta tagasi selle ministeeriumi haldusalasse kuuluvast SA Tallinna Tehnoloogiapark TEHNOPOL nõukogust Laine Randjärve. Teiste nende ettevõtete nõukogudest saab liikmeid tagasi kutsuda majandus-ja kommunikatsiooniminister ehk reformierakondlane Kristen Michal.
Loe edasi...

Kolme hukkunuga avarii põhjustamises süüdistatav Jaan Piim pääses vahi alt, prokurör oli vastu

Jaan Piim ja tema BMW peale õnnetust

Kohus vabastas täna hoolimata prokuratuuri vastuseisust suvel kolme hukkunuga avariis osalenud BMW juht Jaan Piima vahi alt elektroonilise valve alla.
Loe edasi...

President Kaljulaid selgitab: riiklike tähtpäevade puhul kirikus käimine ei oleks siiras olukorras, kus see pole olnud minu jaoks varem kombeks

Kersti Kaljulaid

President Kersti Kaljulaid ütles poleemikat tekitanud kirikutseremooniast keeldumise intsidenti kommenteerides, et riiklike tähtpäevade, samuti kiriklike pühade puhul kirikus käimine ei oleks siiras olukorras, kus kirikuskäik pole olnud tema jaoks varem nende tähtpäevade osa.
Loe edasi...

Valitsus praguneb: Ossinovski kutsub reformierakondlase nõukogust tagasi

Jevgeni Ossinovski

Töö- ja terviseminister Jevgeni Ossinovski on palunud homseks hommikuks ette valmistada reformierakondlasest riigikogu liikme Peep Aru Viljandi haigla nõukogust tagasikutsumise eelnõu.
Loe edasi...