Esitleti ettepanekuid, kuidas majandus taas kasvama saada

Erkki Raasuke

OECD riikidega võrreldes on meil oluliselt vähem neid inimesi, kes töötavad 50 või rohkem tundi nädalas, lausus peaministri majandusnõunik Martin Lindpere täna majandusarengu töögrupi ideid, soovitusi ja ettepanekuid tutvustades.
Loe edasi...

Hoiatus liiklejatele: üle Eesti liigub lumesadu, nähtavus on piiratud ja teed kohati libedad

Teeilmakeskus hoiatab, et täna üle Eesti liikumas lumesadu, nähtavus on sajus piiratud ja teeolud kohati libedad. Teedel püsivad miinuskraadid.
Loe edasi...

Rõivas: Ratas peaks tegema selge avalduse Keskerakonna kursimuutuse kohta. Hanso: unustame selle pro-Kremli jura nüüd ära

Peagi ametist lahkuv peaminister Taavi Rõivase sõnul peaks võimalik uus valitsusjuht Jüri Ratas tegema avalikult selge deklaratsiooni, mis annab sõnumi Keskerakonna kursimuutuse kohta seoses sidemetega Venemaa võimuparteiga. Sotsiaaldemokraadist kaitseminister Hannes Hanso sõnul aga tuleks uue koalitsiooni kremlimeelsuse jutt ära lõpetada, kuna see ei vasta tõele.
Loe edasi...

Jüri Ratas: eelarvetasakaalu asemel tuleks lähtuda majanduskasvust ja turvalisest elukeskkonnast

Keskerakonna esimehe Jüri Ratase sõnul ei oleks tema valitsusele kõige olulisem mitte eelarve tasakaalu põhimõte, vaid turvalise elukeskkonna pakkumine ja majanduskasv.
Loe edasi...

Riigikohus otsustas Savisaare vastu, Savisaar peab 116 643 eurot tagasi maksma

Riigikohus ei rahuldanud Edgar Savisaare kaebust haldus- ja ringkonnakohtu otsustele, millega jäeti rahuldamata tema kaebus erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) ettekirjutusele, teatas riigikohus. Nüüd peab Savisaar Tallinna linnale tagasi maksma 116 643 eurot.
Loe edasi...

Eesti mees kägistas Soomes oma eestlannast elukaaslase surnuks

27-aastast eesti meest kahtlustatakse Soomes oma 28-aastase eestlannast tüdruksõbra tapmises.
Loe edasi...

Mobiil-ID süsteemi tabas ulatuslik rike, häiritud olid kõik teenused

Mobiil-ID teenus oli täna hommikust kuni praeguse hetkeni häiritud, kõiki seotud teenuseid ei saanud seetõttu kella 11.30ni üheski mobiilivõrgus kasutada.
Loe edasi...

OTSEBLOGI: Obama võtab oma järeltulija Trumpi vastu Valges Majas, USA tänavatel avaldatakse meelt

USA president Barack Obama võtab tema järglaseks valitud vabariiklase Donald Trumpi neljapäeval vastu Valges Majas, et arutada võimu sujuvat üleandmist. Samal ajal tulid tuhanded meeleavaldajad USA linnade tänavatele, et väljendada oma vastuseisu Trumpile.
Loe edasi...

Trumpi suhted Venemaaga tõstatasid NATO tugevuse küsimuse

Keeruline on ennustada, kas Donald Trump on presidendina sama venesõbralik nagu kampaania ajal. Loodetavasti on USA Trumpi ekstsentrilisusest hoolimata riik, mis varasematest otsustest ei tagane. Üks on kindel: USA president ei saa päris kõike üksi otsustada ja ellu viia.
Loe edasi...

Uus koalitsioon lubab julgeolekusse veelgi rohkem panustada

Eesti välisteenistusel on uuest valitsusest vaid võita, sest sinna lubatakse suunata rohkem ressurssi.
Loe edasi...