Uus Keskerakonna parlamendisaadik Toomas Paur toob täiendust skandaalsete savisaarlaste ridadesse

Eile riigikogu liikmeks asunud Võru linnavolikogu esimees Toomas Paur on tegutsenud aktiivse Edgar Savisaare toetajana. Paur kinnitas, et sisetüli või põnevust fraktsioonis tema riigikogusse asumisel oodata ei tasu.
Loe edasi...

Automaks võetakse praegusel kujul kobareelnõust välja

Kasutatud autod

Autode registreerimismaks võetakse praegusel kujul maksude kobareelnõust välja ning teemat hakatakse põhjalikumalt arutama 2017. aasta esimeses pooles.
Loe edasi...

Lapseealist kasutütart korduvalt seksuaalselt kuritarvitanud mees saadeti 13 aastaks vangi

Just sellises askeetlikus ruumis, mis on sisustatud kahe tugitooli ja pisikese lauakesega, kus on paberid ja pliiatsid, räägivad spetsialistid väärkoheldud lastega. Ei mingisuguseid mänguasju tähelepanu kõrvale juhtimiseks. On ainult nukk, mille peal laps saab näidata, mida temaga tehtud on.

Ema teadis tütre seksuaalsest kuritarvitamisest, kuid eitas seda. Samuti teadis ta, kuidas elukaaslane nelja last mitu aastat jõhkralt kehaliselt karistas. Kohus leidis, et laste ema lasi kõigel lihtsalt toimuda.
Loe edasi...

Savisaare toimik: kuidas liikus raha Hillar Tederi ja Paavo Pettai vahel

Ajakirjandusse lekkinud Edgar Savisaare toimikust selgub, kuidas selgitas Hillar Teder uurijatele raha liikumist tema ettevõtete ja Keskerakonnale reklaamikampaaniat teinud OÜ Midfieldi vahel.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Kolm kodutut elab juba seitsmendat aastat Mustamäe metsatukas onnis

Delfi fotograaf käis Mustamäe metsatukas asuvas onnis elavaid kodutuid külastamas ligi kolme aasta eest ja taas möödunud nädalal. Kodutute majapidamine oli seal jätkuvalt alles ja näha olid ka värsked jäljed. Kolm kodutut on samas paigas elanud juba üle kuue aasta.
Loe edasi...

Mart Helme: Riho Terrase seisukohad tõstatavad küsimuse tema sobivusest kaitseväe juhatajaks

Riho Terras

Konservatiivse Rahvaerakonna esimees ja riigikogu riigikaitsekomisjoni aseesimees Mart Helme soovitab kaitseväe juhataja Riho Terrasel kaaluda sobivust oma ametisse, teatas EKRE.
Loe edasi...

VIDEO: Liigutavaim hetk Jüri Ratase jõuluintervjuus – isa sel aastal kapsaid ilmselt ei tee, aga sööb kindlasti

Delfi TV saate "Aastalõpp Kärt Anveltiga" esimeses intervjuus värske peaminister Jüri Ratasega sündis liigutavaim hetk, kui jutt läks jõulupühadele perekonna seltsis ja tema pikka aega raske haigusega võidelnud isale.
Loe edasi...

Mis juhtub, kui koer hundiga kutsikaid teeb? Vastuse leiab Eesti metsadest

Foto: Wikimedia Commons /

Geenianalüüs tõestas, et nii Eestis kui Lätis elab hundi ja koera hübriide.
Loe edasi...

GRAAFIK: verejõed ja tinarahe - need on modernse sõjaajaloo brutaalseimad konfliktid

Kanada sõdurid Esimeses maailmasõjas Prantsusmaal Somme`i all.

Kui tavaliselt mainitakse erinevatest sõdadest ja relvakonfliktidest rääkides ja neid tagantjärele hinnates peamiselt hukkunute koguarvu, siis selles graafikus on lisatud üks uus dimensioon, mis ehk tapatalgute mõttetusest veel paremini aimu annab. See on hukkunute arv tunni aja kohta.
Loe edasi...

Tehnoülevaatajad võtsid massiliselt altkäemaksu ehk Eesti teedel sõidavad ohtlikud romud

Tehnoülevaatus

Riigiprokuratuur saatis kohtu ette viis meest, keda süüdistati altkäemaksu võtmises, selle vahendamises ja ametialases võltsimises. Harju maakohus tutvus kahe kriminaalasja kohtueelse menetluse käigus kogutud materjalidega ning tunnistas mehed kokkuleppemenetluses kuritegude toimepanemises süüdi.
Loe edasi...

Ukraina politsei pidas kinni Vichmannilt mitukümmend miljonit eurot nõudnud bande

Marcel Vichmann

Ukraina ametivõimud pidasid kinni kuritegeliku ühenduse liikmed, keda muu hulgas kahtlustatakse Eesti ärimehelt Marcel Vichmannilt 50 miljoni euro suuruse altkäemaksu nõudmises.
Loe edasi...

Mereteadlane Leigeri tulevikust: kõige raskem navigeerimise takistus on ikkagi Rukkikanal

Leiger Rohuküla sadamas

Leigeri kapteni Hanno Naaberi sõnul kannatab parvlaev maksimaalselt 2,5 meetri kõrgust lainet. Seetõttu päris Ärileht Tallinna tehnikaülikooli meresüsteemide instituudi vanemteadurilt Tarmo Kõutsilt, kui kõrged lained võivad Leigerit Väinamerel oodata. Leiger võib kõige suuremat vatti saada mitte Väinamere lainetes, vaid Rukkikanalis, arvab Kõuts.
Loe edasi...

Tallink viib oma kõige uuema kruiisilaeva Tallinna-Stockholmi liinile

Baltic Queen, Tallink

Tallinki teatel alustas 12. detsembril 16 miljoni euro eest renoveeritud Silja Europa Tallinna-Helsingi liinil ja seni Tallinna-Stockholmi liinil seilanud Romantika Riia-Stockholmi liinil. 13. detsembril suundub Tallinna-Stockholmi liinile kruiisilaev Baltic Queen.
Loe edasi...