Metsateel kõndinud naine jäi puu alla ja hukkus, arvatavasti juhtus õnnetus ettevaatamatusest raietöödel

Eile jäi Rõuge vallas Augli külas asuvas metsas 32-aastase mehe langetatud puu alla kõrvalasuva tee peal kõndinud 53-aastane naine, kes sündmuskohal hukkus.
Loe edasi...

Taxify lubab juhtidele aastavahetuseks pirakat tasu: hindu tõstetakse kuni neli korda

Taxify saatis enda juhtidele sõnumi, milles lubab aastavahetuseks tavapärasest oluliselt kõrgemat tasu: aastavahetuse sõitude hindu tõstetakse kuni neli korda.
Loe edasi...

Parimad toitumis- ja kehavõtted, mis aitavad kuulsustel vormis püsida

Imeliste kehadega Hollywoodi kuulsused näevad oma vormis kehadega tohutult vaeva – teiste seas kasutavad nad ka neid nippe.
Loe edasi...

Toomas Lepp ja Mart Ummelas nõuavad "Ärapanija" Savisaare-loo eetrikeeldu: see riivab meie eneseväärikust ja on poliitiline tellimus

Tallinna Televisiooni juhi kohalt kahtlaste rahatehingute tõttu vabastatud Toomas Lepp ja kanali saadete toimetaja Mart Ummelas tegid ringhäälingu nõukogule kaebuse ETV aastavahetusprogrammi "Ärapanija" laulu "Savisaare nimekiri" kohta, mille tutvustus jõudis ka veebimeediasse.
Loe edasi...

Vaata, millised muutused tulevad uuel aastal maksudes

Uuest aastast kerkib füüsilise isiku maksuvaba tulu kuus kümne euro võrra 180 euroni ja täiendav maksuvaba tulu pensioni korral 11 euro võrra 236 euroni kuus. Kuine töötasu alammäär täistööajaga töötamisel tõuseb 40 euro võrra 470 euroni kuus.
Loe edasi...

Imeline lugu: vapper koer kaitses 2 ööpäeva oma haavatud sõpra, kes ei saanud raudteerööbastelt liikuva rongi eest põgeneda

Ukraina loomapäästjad jagasid liigutavat lugu sellest, kuidas isane koer ei jätnud haavatud emast koera maha, vaid kaitses teda iga hinna eest. Emane koer lamas raudteerööbastel ja kui rong tuli, ronis isane samuti sinna. Nad panid oma pea alla ja ootasid, kuni rong möödub. Ja nii kaks päeva järjest, kuni loomapäästjad nad lõpuks avastasid.
Loe edasi...

Palgad aina kasvavad: ühe ameti esindajad on teel universumi uuteks valitsejateks

Porfellihalduritel ja riskifondidel on veel üks asi, mille pärast muret tunda. Selleks on aina enam hinda minev andmeteadlase (data scientist) ametikoht. Selliseid inimesi otsivad paljud fondid ning neile pakutavad rahasummad aina kasvavad, kirjutab Bloomberg.
Loe edasi...

VIDEO: Kelly Sildaru teenis Dew Touril eriauhinna

Hiljutine Dew Touri võitja, vigursuusataja Kelly Sildaru on teeninud tagantjärele võistluse korraldajate poolt "Mängumuutja" (ingl. k. "Game Changer") auhinna.
Loe edasi...

Uskumatu, aga tõsi: keskuste klienditeenindajatel ei lubata istuda isegi siis, kui kliente pole

Tööinspektsioon kontrollis kaubanduskeskuste väikepoodide ja esinduste töötingimusi. Külastati 59 kauplust, märgiti 86 rikkumist ning nendest 16 kohta tehti tööandjale ettekirjutus.
Loe edasi...

Toomas Alatalu: on karm reaalsus, et Toom ja Hvostov pääsevad Süürias presidendi juurde vaid Moskva abil

Teade Keskerakonda europarlamendis esindava Yana Toomi uuest sõidust Süüriasse polnud uudis, küll aga oli seda tema seekordne saatja, valimistel sotside esindajana riigikogu künnisele jõudnud kirjanik ja ajakirjanik Andrei Hvostov. Asi selles, et Yana Toomi sõitmistega ollakse juba harjutud.
Loe edasi...