"Tahan öelda häid sõnu kiirabi kohta. Kiirabi teenus on väga kiire. Väga kiire. Mulle meeldib Eesti perearstisüsteem, Nepaalis ei ole sellist arsti nagu perearst. Meil on üks tervisekeskus, kus me käime. Aga Eestis saab perearsti juures käia. Kui ma tunnen ennast halvasti, saan oma perearstile helistada ja tema annab mulle tasuta nõu. Ja kiirabi – kui tunned end ebamugavalt või halvasti, kutsud kiirabi. See tuleb kuskil kolme minutiga," mõtiskleb Arjun, et kui ta kunagi Nepaalis saaks midagi teistmoodi teha, siis meie ravisüsteem oleks just see, kust õppust võtta.

Veel üks asi, mida ta tahaks juurutada ka Nepaalis, on komme heisata olulistel päevadel riigilipud. "Kui oli iseseisvuspäev – nägin aknast välja vaadates Eesti lippu. Igal majal oli Eesti lipp. Küsisin ühe inimese käest, miks igalpool Eesti lipud on. Selgitati, et kui on riigipüha, siis pannakse majadele riigilipud. Tundsin sel hetkel, kui väga Eestit armastatakse. Kõik armastavad oma riiki," räägib Arjun.

"See on väga-väga hea – kui ma tänaval kõnnin, tunnen ma uhkust, et olen Eestis ja ma kui ma näen Eesti lippu, tahan sellele au anda. Mulle meeldib see. Pole oluline, milline – kui ma näen tänaval lippu, tahan sellele au anda. Tahan, et minu kodumaal oleksid samad reeglid. See võtab aega – inimesed peavad käima maailmas, nägema teisi riike, ajalugu, süsteeme ja võib-olla ühel päeval mõistavad nad, et see on hea mõte. Need asjad mulle Eestis meeldivad!"

Delfi toob vabariigi aastapäeva kuul sarjas "1 Eesti. 98 rahvust." teieni mõtisklused 98 erinevast rahvusest inimesega, kes Eestis elavad. Head mõtted ja killuke positiivset emotsiooni kuluvad igaühele kindlasti ära. Jälgi kuni vabariigi sünnipäevani kestvat sarja igapäevaselt Delfist!