"Eelmüügist piletite müük tänasele kontserdile peatatakse turvakaalutlustel ning see avatakse taas kui lauluväljakult piletiga lahkujate arv seda võimaldab," seisab laulupeo korraldusmeeskonna poolt saadetud teates.

Sotsiaalmeedias on sadu postitusi, kus inimesed soovivad pileteid osta. Mõni inimene on nõus maksma viis eurot üle ostuhinna, teised on märkinud, et maksavad selle hinna, mida piletimüüja küsib.

Kõikidel piletita inimestel palutakse pidu jälgida ülekandes suurtelt ekraanidelt Tallinnas Vabaduse väljakul ning Maarjamäe lossis ning ekraanidelt oma kodupaigas üle Eesti.

Politsei, meditsiiniteenistuse ja päästeameti kinnitusel on prioriteediks piletiga külastajate turvalisuse tagamine. Kiireks sekkumiseks on vaja tagada rahvamassis ligipääs nii abi kutsumiseks kui ka pakkumiseks.

Täna kell 14 algavat XXVII laulupeo “Minu arm” kontserti saab suurte ekraanide vahendusel otsepildis jälgida mitmes paigas üle Eesti. Tallinnas kantakse laulupidu üle Vabaduse väljakul.

Pühapäevast laulupeo kontserti saab otsepildis vaadata:

Orjaku sadamas (Hiiumaa) kell 14.
Rapla linna keskväljakul kell 14.
Kuressaare linna keskväljakul(Saaremaa) kell 14.
Pärnu linna lastepargis kell 14.
Tallinnas Vabaduse väljakul kell 14.
Taagepera lossi pargis (Valgamaa) kell 10.
Põlva linna keskväljakul (Põlvamaa) kell 11.
Loosi mõisa hoovis (Võrumaa) kell 11.
Jõgeva kultuurikeskuses (Jõgevamaa) kell 11.
Narva linnuse hoovis (Ida-Virumaa) kell 11.
Haapsalu Rootsi turu juures (Läänemaa) kell 11.
Eesti Rahva Muuseumi A sissepääsu ees (Tartumaa) kell 11.
Viljandi lauluväljakul (Viljandimaa) kell 11.30.
Paide keskväljakul (Järvamaa) kell 12.

Laulu- ja tantsupeo ühisvaatamisteks on üle Eesti paigaldatud 3x5 meetri suurused LED-ekraanid. Kuna tegemist on juubelipeoga, siis on maakondlikud korraldajad mitmetes paikades hoolitsenud ka lisategevuste eest, et pidu veel meeleolukam oleks. Sissepääs ekraanide juurde kõikjal tasuta. Eraldi ekraanilt saab laulupeo pühapäevast kontserti jälgida tasuta kuni kella 18ni ka Maarjamäe lossipargis, kuhu on paigaldatud selleks samuti suur ekraan.