Kalevi staadionil kestis tants ja trall viimast päeva. Tantsupeo teine etendus toimus kell 11 ja viimane etendus kell 18. Ilmataat sooja ja päikselist ilma ei lubanud, ega viimaks pakkunudki.

Vaata fotosid tantsupeo teisest etendusest:


Kell 14 alustas Vabaduse väljakul rahvamuusikakontsert. Erinevalt eelmise päeva kontserdist “Kannelde öö”, mis Metodistide kirikus toimus, on rahvamuusikapidu Vabaduse väljakul tasuta. Vaata fotosid:

Samaaegselt toimusid lauluväljakul mitmed kooriproovid ja anti viimast lihvi õpitud lugudele. Laupäeval toimub esimene kontsert “Õpetajale”, mis on tänuavaldus kõikidele eesti koolmeistritele.

Laupäeval toimub ka suurejooneline rongkäik, mis kell 13 Vabaduse väljakult alguse saab. Rongkäigu viimased kollektiivid jõuavad lauluväljakule orienteeruvalt kell 18, pärast mida toimub kell 19 esimene kontsert “Õpetajale”.

Laulu- ja tantsupeo teine päev pani ka punkti tantsupeole, kui "Tuljaku" saatel ning ülevoolava simmani meeleoludes tehti muuhulgas ka Eesti esimene televisiooni otse-eetris abieluettepanek, püüti teha ka pakikanderobotitega rahvatantsu, kuid see paraku ei õnnestunud.