„Delfi värav” on rongkäigul, kus Tallinna lauluväljaku poole asub teele kokku üle 45 000 peolise, üles seatud Narva maanteele Delfi toimetuse lähedale. Sealt jäädvustatav otseülekanne hoiab katkestuste ja vahelülitusteta kõiki osalisi maksimaalselt fookuses.

„Neile, kes ei saa ise rongkäigu teekonna kõrvale sõpru, sugulasi või kodukandi inimesi tervitama minna, on ligi viietunnine otseülekanne „Delfi väravast” hea moodus neile kaasa elada. Kogu ülekanne on ka järelvaadatav, nii et ka rongkäigulistel endil on hea end ja oma gruppi hiljem videopildist üles leida. Samas paigas jäädvustavad kõiki kollektiive suure galerii tarvis ka Delfi fotograafid,” ütles Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju.

Peale otseülekande vahendab Delfi otseblogi vahendusel eilsest pühapäeva õhtuni peomelu nii sõnas, pildis kui ka videos. Tippsündmused on täna kell 11 ja 18 toimuvad tantsupeo teine ja kolmas etendus, laupäevane rongkäik ja kell 19 algav laulupeo avakontsert „Õpetajale”. Krooniks on pühapäeval kell 14 avalöögi saav laulupidu.

Kõikidel peopäevadel toovad lugejateni värskeid uudiseid, muljeid ja intervjuusid nii Kalevi staadionilt, rongkäigult kui ka lauluväljakult Delfi ja Eesti Päevalehe reporterid. Delfi fotograafide abiga jõuavad vaatajateni peale pildigaleriide ja videolõikude ka aerokaadrid, interaktiivsed 360 kraadi kaamera lahendused ning lauluväljakul tehtud „superpildid”, millelt on võimalik end üles leida kõigil lauljatel ja pealtvaatajatel.

Jaga
Kommentaarid