“Kaamera kvaliteet on alati olnud Huawei P seeria strateegia keskmes. Leica Quad kaameraga varustatud P30 Pro kirjutab fotograafia reeglid ümber tänu oma revolutsioonilisele RYYB sensorile ja 5-kordsele optilisele suumile,” sõnas Huawei Consumer BG mobiiliseadmete äri asepresident Changzhu Li tunnustust vastu võttes.

Erinevate fotoväljaannete esindajad üle maailma kinnitasid, et Huawei P30 Pro eristub konkurentidest nutitelefonide turul märgatavalt. P30 Pro Leica Quad kaamerasüsteem, millel on mitmekülgne 40MP SuperSpectrum sensor ja 20MP ülilainurk-kaamera SuperZoom läätsega, pakub mobiiltelefonis midagi sellist, mida kunagi varem nähtud ei ole. Tänu suurele RYYB sensorile ning Huawei tehisintellektil põhinevale AIS ja optilisele OIS pildistabilisatsiooni tehnoloogiale on Huawei P30 Pro nutitelefoniga võimalik saavutada senisest erksamad fototulemused ükskõik millises valguses.

TIPA ühingu liikmed selgitasid, et P30 Pro võib katta uskumatu fookuskauguse vahemiku tänu oma „superresolutsiooniga” algoritmile, mis ühendab mitu RAW-kujutist üheks kõrgresolutsiooniga fotoks. “P30 Pro kaamera kõrgeimaks ISO väärtuseks on muljetavaldav 409 600, mis lubab pilte teha pea täielikus pimeduses ning teeb sellest parima nutitelefoni kaamera, mis tänasel päeval saadaval on,” tunnistasid TIPA esindajad.

“Huawei koostöös Leicaga nihutab fotograafia piire ning võimaldab P30 Pro nutitelefoni kasutajatel fantastilise kvaliteediga fotosid ja videoid salvestada,” sedastas TIPA esimees Thomas Gerwens.

P30 Proga tõestab Huawei, et on nutitelefonide fotograafias loonud standardi, mille alusel võrreldakse kõiki teisi nutitelefone. Pildikvaliteedi mõõtmiste ja hinnangute juhtivalt veebilehelt DxOMark pälvis P30ajaloo suurima skoori – 112. See tulemus tõstab veelkord esile Huawei pühendumise tähtsust teadus- ja disainitööle nutitelefonide kaamerate arendamisel.

Jaga
Kommentaarid