Mille järgi valida sportimiseks sobilikku nutikella?

Kõige targem on sportimiseks nutikella valida selle funktsionaalsuse järgi. Sportimise ajal pole kõige olulisem mitte see, kas su e-kirjad telefonist kellale peegelduvad, vaid hoopis see, kui mitut erinevat sportimisega seotud tegevust kell toetab. Vaieldamatult üks mitmekülgsemaid režiime toetav kell ongi Huawei Watch GT 2.

Teine oluline aspekt on kella aku vastupidavus. Nutikellade suurimaks vaenlaseks peetakse nende suhteliselt väikese vastupidavusega akut. Ometigi on Huawei tänu enda arendatud Kirin 1 kiibile, mis tarbib erakordselt vähe energiat, tegemas teataval moel revolutsiooni.
Kella aku kestab väiksema, 42 mm mudeli puhul suisa nädala ning suurema, 46 mm mudeli puhul uskumatuna kõlavad kaks nädalat. Selle taga on Huawei Kirin A1 protsessor, mis on võimeline kasutama kella toimingute tegemiseks erakordselt vähe voolu. Nii et kui sinu nutikella ostu on edasi lükanud mure aku kestvuse pärast, pole ka see enam probleem.

Üks kell, loendamatud võimalused treeningut jälgida

Olenemata sellest, kas oled tagasihoidlik hobisportlane või tugeva koormusega proff, on Watch GT 2 võimeline muutma sinu treeninguid targemaks ning koguma ja jagama sinuga nende kohta infot näiteks järgmiste spordialade puhul.

Ujumine
Erinevalt konkurentidest suudab Watch GT 2 teha vahet, kas ujud avavees või basseinis. Peale läbitud vahemaa ning kiiruse on kell võimeline loendama ka näiteks sinu ujumise SWOLF-indeksit ehk ujumise efektiivsust. TruSeeni optilise sensoriga mõõdab kell ka sinu südametööd, mille kaudu saad korrigeerida oma ujumistreeningute tulemuslikkust.

Jooksmine
Huawei Watch GT 2 kellale on sisse programmeeritud 13 erinevat treeningrežiimi. Nii võid alustada kella abiga ettevalmistust tõsisemateks treeninguteks, kuid sama hästi võid seda kasutada hoopis vastupidavuse kasvatamiseks.

Treeningud trenažööridel
Vahet pole, kas sõudeergomeeter või jooksulint jõusaalis. GT 2 suudab mõlemal puhul jälgida sinu kehale nähtamatuid statistilisi numbreid, mida saad oma treeningute tulemuslikkuse tõstmiseks ära kasutada. Näiteks saad teada, millal on aeg puhata või millal tõsta intensiivsust.

Tea, mida sa teed ja Huawei Watch GT 2 aitab sul seda teha veelgi paremini

Kokkuvõtlikult võib öelda, et sportimise jälgimiseks mõeldud nutikella valikul on kõige olulisem kriteerium see, milliseid funktsioone kell toetab. Olgugi et mõned Watch GT 2 funktsioonidest said ka üles loetletud, pole see kaugeltki kõik. Tähtis on enda jaoks läbi mõelda, milliste aladega kõige rohkem tegeled, ning vaadata, kas nutikell suudab sulle peale treeningute toetamise ka lisaväärtust pakkuda. Kui aga tahad kindla peale välja minna, siis Huawei Watch GT 2 on täpselt õige valik nii edasijõudnud triatleedile kui ka algajale tervisehuvilisele.

Jaga
Kommentaarid