„AppsUp konkurss annab arendajate kogukonna innovaatoritele võimaluse muuta enda ideed reaalsuseks, pakkudes selleks platvormi, kus enda tööd enam kui 600 miljonile kasutajale tutvustada. Ootame põnevusega, mida suudetakse äpimaailmas Huawei Mobile Service’i võimalustega luua,” ütles Huawei Eesti kommunikatsioonijuht Helerin Kukk.

Iga-aastasel AppsUp konkursil saavad osalejad proovile panna oma oskused rahvusvahelisel areenil, luues ja arendades uuenduslikke nutirakendusi, mis võimaldavad kasutajate igapäevaelu lihtsamaks muuta. Euroopas, Hiinas, Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas, Ladina-Ameerikas , Lähis-Idas ja Aafrikas toimub viis piirkondlikku võistlust, mis kulmineeruvad lõppsündmusega septembris.

Konkursi auhinnafondi suuruseks on üks miljon dollarit, sealjuures saab võita rahalisi auhindu summas kuni 20 000 USA dollarit. Lisaks rahalisele preemiale reklaamitakse finalistide rakendusi AppGallery platvormil, millele on ligipääs sadadel miljonitel inimestel rohkem kui 170 riigist.

Edukatele võistlejatele avanevad investeerimisvõimalused, eksklusiivne kutse Huawei Developer üritustele, kursustele ning ligipääs vastavatele sertifikaatidele. Eriauhindu antakse ka valitud kategooriates, sealhulgas mängude (Outstanding Game) ja uuenduste (Outstanding Innovation) kategoorias.

Arendajate jaoks mõeldud teenuste kollektsiooni HMS Core kasutab praegu enam kui 1,4 miljonit registreeritud rakenduste arendajat ja 60 000 rakendust kogu maailmas. AppsUp konkursi jaoks loodud rakenduste eesmärgiks on nutikama elu võimaldamine.

Kuidas osaleda?

Huvilised saavad konkursile registreeruda ametliku veebisaidi kaudu vahemikus 30.06-30.08.2020. Osaleda võib üksi või kuni kolmeliikmelise meeskonnana.

Kõik rakendused tuleb välja töötada valitud HMS Core võimaluste abil ja esitada konkursi veebilehel hiljemalt 30. august kell 10.00. Hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad nii juhtivad valdkonna eksperdid kui Huawei esindajad, hindab iga võistlustööd funktsionaalsuse, uuenduslikkuse, kaubandusliku väärtuse ja praktilisuse osas.

Seejärel pannakse iga piirkonna 20 parimat rakendust avalikule hääletusele konkursi veebilehe ja AppGallery platvormi vahendusel. Enim hääli kogunud äpid saavad finaaliüritusel lisapunkte.

Oktoobris tutvustavad finalistid oma rakendusi ekspertidest koosnevale žüriile, selgitamaks välja peaauhinna võitja. Finaalvooru täpne toimumisaeg selgub.

Rohkem infot leiab konkursi ametlikult kodulehelt!

Jaga
Kommentaarid