Vastuvõtu külalistele on antud soovitus jõuda Ugalasse hiljemalt kell 17.30. Kell 18 peab president Kersti Kaljulaid traditsioonilise aastapäevakõne, järgneb kontsert, mille tänavu kokku pannud Karl Laumets, Vaiko Eplik, Kristjan Suits ja Ingmar Jõela.

Orienteeruvalt kell 19.25 alustab presidendipaar külaliste kätlemisega. Kätlemisprotseduuri kiirendamisega on presidendi kantselei korraldajatena viimastel aastatel aktiivselt tegelenud, mõnel aastal ligi kolmetunniseks veninud rituaal peaks seekord sarnaselt eelmisele aastale kestma kella 21-ni.

Kuigi küalistele on avatud suurem osa Ugala teatrimajast, kujuneb peoõhtu keskmeks eeldatavalt Suure saali lava, kuhu ehitatud poodiumil esineb tantsuks ansambel Apelsin.

Delfi vahendab aastapäeva sündmusi läbi päeva nii otsepildis, -blogis, pildis kui ka videos, sõna ütlevad sekka nii külalised kohapealt kui ka moeeksperdid. Delfi TV otseülekanne külaliste saabumisest Ugalasse algab kell 16.30, kätlemise järgselt fotoseinalt kell 19.25. Otseülekandeid kommenteerivad Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg, Anne&Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik ja Kroonika ajakirjanik Jaanus Hämarsoo.