Liis Lass

2009. aasta vastuvõtul ilmus kohale ka seltskonnatabloidide lemmiklaps Liis Lass. Naine, kes on meedias tähelepanu saanud oma arvukate meessuhetega ja ajakirjanike kritiseerimisega, oli aasta suurimal ballil Keskerakonna liikme Lauri Laasi käevangus.

PRESIDENDI VASTUVÕTT JÕHVIS

Margret Järv

2011. aasta presidendi vastuvõtul šokeeris televaatajaid tol hetkel vaid 18-aastase Margreti saabumine ballile Reformierakonna liikme Lauri Luige saatjana. Sel hetkel oli Järv, kes nüüdseks kannab nime Margret Lake, tuntud kui staarjuuksur Lauri Pedaja endine tüdruksõber. Hiljem üritas ta oma 15 minutit kuulsust venitada pikemaks erinevate ebaviisakate väljaütlemistega.

Lauri Luik, Margret Järv, EV 93. aastapäeva presidendi vastuvõtt

Meelis Kaldalu

Seitse aastat tagasi jahmatas presidendipaari kätlemistseremooniat jälginud eestimaalasi Meelis Kaldaluna välja hõigatud sinisele vaibale saabunud külaline, kes otsustas ootamatult matslikult ignoreerida presidendiproua Evelin Ilvese tervituskätt. Tuleb välja, et Kaldalu aastapäevapidustustele sissemarssimise näol oli tegemist täiesti ettekavandatud protestiaktsiooniga ning mees tuli vastuvõtule ühe kutsutu, ise mitte kohal olnud tekstiilikunstniku Kätlin Kaljuvee kaaslasena.

Meelis Kaldalu

Lotte Jürjendal

Ansambli Stella solist Lotte Jürjendal pööras päid 2007. aasta ballil, kui ta saabus üritusele Tööandjate Keskliidu tegevjuhi Tarmo Kriisiga. Eriti tekitas furoori helilooja ja kitarristi Robert Jürjendali tütar Lotte sattus meedia huviorbiiti omapärase suvise “kapsaussi-kleidikesega”. Kleit ja lihtne kalasaba soeng ei saanud just kuigi palju plusspunkte, kuid aitasid kaasa Lotte muusikalise projekti Stella kuulsaks saamisel.

EESTI VABARIIGI 89. AASTAPÄEV

Jaanus Tepomees

Lauljatar Kadri Voorand tunnistas vaid nädal enne 2018. aasta vastuvõttu Kroonikas, et on lahku läinud muusik Mihkel Mälgandist. 24. veebruaril saabus ta juba presidendi vastuvõtule Vanemuise näitleja Jaanus Tepomehe seltsis. Kroonikale ütles Voorand toona, et külastab presidendi vastuvõttu "hea sõbraga".

Kadri Voorand ja Jaanus Tepomees.

Johannes Mart Hanso

Hannes Hanso perre sündis üle-eelmise aasta 12. veebruaril kuues laps - poeg Johannes Mart, kes mitte mingil juhul ei tahtnud EV100 pidustustest ilma jääda ning oli ema rinnal ka vastuvõtul kaasas.

Carmen Kass

2004. aastal oli kõige kõmulisemaks külaliseks supermodell Carmen Kass, kes toona saabus vastuvõtule Urmas Reinsalu saatjana. Kaunist meresinist kleiti kandnud Kass saabus üritusele imelises Michael Korsi disainerkleidis. Avalikkus hakkas kohe spekuleerima, et kas tegu võib olla uue kuuma paariga. Hiljem selgus siiski, et tegemist oli PR-trikiga, kuna peagi tuli välja, et Carmen kandideerib Res Publica nimekirjas europarlamenti. Kassi riietus sai ohtralt ekspertidelt kiita.

PRESIDENDI VASTUVÕTT

Erki Pehk ja Madis Nurms

Dirigent Erki Pehk käis 2011. aasta vastuvõtul koos teatrikunstnik Madis Nurmsiga, tegemist oli esimese samasoolise paariga presidendi vastuvõtul, loomulikult järgnes julgele teole ja omajagu tähelepanu. Pehk sõnas ise, et tegemist oli teadliku valikuga ja ta oli ka valmis suurenenud avalikkuse tähelepanuks.

PRESIDENDI VASTUVÕTT

Toomas Hendrik Ilvese ema

1999. aasta vastuvõtu eel oli rahvas põnevil – kellega saabub vastuvõtule parasjagu abielu lahutamisega tegelenud Toomas Hendrik Ilves. Kas ta tuleb koos oma laste ema ja ametliku abikaasa Merry Bullockiga, uue armastuse Eveliniga või hoopis üksi. Ilves üllatas kõiki, kui võttis vastuvõtule kaasa hoopis enda ema Irene.

Marko Kiigajaan

Evelyn Sepp on alati meestemagnet olnud. Ta on käinud presidendi vastuvõtul nii tippajakirjanik Jaanus Piirsaluga, ärimees Peeter Rebasega kui ka saates "Tantsud tähtedega" tantsinud Marko Kiigajaaniga. Just viimase puhul oli õhus küsimus: kas nende vahel on midagi enamat? Paraku see küsimus vastust ei saanud, kuid üks on selge - Kiigajaan oli 2011. aasta vastuvõtul poliitikule kindlasti täiuslik tantsupartner.

Vabariigi aastapäeva vastuvõtt Estonias