Sauna tänava oma nime saladuseks jätta palunud elanikud peavad nüüd Angeli lärmi pärast mujal ööbima või madratsiga kööki magama kolima. Nad on hakanud oma vaimse tervise pärast muretsema, sest kolmapäevast laupäevani kestev trall ei lase välja puhata, kirjutab Postimees.

Peale melu ja kärarikka muusika koguneb ööklubi ukse taha tänavale noori, kes on elanike madalad aknalauad muutnud baariletiks, kuhu sätivad oma joogid.

Naabermajas elav mees avaldab ajalehele, et elanikud kutsusid klubi ja selle külastajate pärast kohale nii politsei kui tervisekaitse. Seepeale pani klubi uksele kummitihendid, ent kasu pole sellest midagi.

Tervisekaitseinspektsiooni pressinõuniku Agnes Jürgensi sõnul tegi tervisekaitseinspektsiooni füüsika kesklabor tegi 16. jaanuaril Sauna 6 kahe korteri elutoas müramõõtmised ja tuvastas, et ööklubi põhjustatud müra ületab lubatud piiri. Lubatud on 30 detsibelli, mõõdeti aga 35,1 ja 33,1 detsibelli. Klubi sai trahvi.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Madis Tilga andmetel on politsei alates Angeli avamisest seoses valju muusikaga saanud kokku 13 kutset.

Club ja Cafe Angel tegevjuht Maret Soom ütleb, et probleemi põhjus on välja selgitatud ja see peaks lähematel päevadel korda saama.