Deniss Boroditš lendas koolitustele Türki, Dubaisse ja omandas magistrikraadi SSE Rigas. Hotellid, piletid – linn maksis kõik kinni.

Sama tegi ka TLT teine juhatuse liige Otto Popel, kes läks linna raha eest magistrikraadi omandama EBS-i. Kokku kulus kahe mehe „koolitamiseks” 50 000 eurot maksumaksja raha.

Tallinna linnavalitsus teatas, et vallandab Boroditši ja Popeli. Põhjus: usalduse kaotus.

Deniss Boroditš ütleb videointervjuus, et tal pole sugugi häbi maksumaksja raha isiklikul otstarbel tarvitusele võtmise eest, sest kõik käis kokkulepete järgi.

Täiendkoolitus ja inimestesse investeerimine on väga vajalik, see kajastus ka töö tulemustes, kiitis Boroditš.

"Meil on ettevõtte juhtimine viidud tänapäeva tasemele, isegi paljud rahvusvahelised kolleegid tunnustavad arengut. See on nagu öö ja päev võrreldes ajaga, mil ma siia tulin, kui arvepidamine käis pliiatsi ja paberiga."

"Juhatuse liikmel – rääkimata juhatuse esimehest – peab alati olema arusaam, kus on need piirid, kui sa töötad linna ettevõttes. Rääkimata sellest, et peab olema peremehelik suhtumine," selgitas linnapea kõlvart, miks Boroditš enam ametisse ei sobinud.

"Mis usalduse kaotus, sellest ei olnud midagi juttu," rõhutas Boroditš Delfile, et lahti lasti ta lihtsalt omaniku soovil, viisil, milleks peab olema valmis iga juhatuse liige igal ajal.