Tech Industry 2022 messil osaleb üle 250 ettevõtte Lätist, Leedust, Eestist, Soomest, Rootsist, Taanist, Norrast, Saksamaalt, Poolast, Tšehhist, Itaaliast, Prantsusmaalt, Austriast, Sloveeniast, Hispaaniast, Ukrainast, Ungarist, Hiinast ja teistest riikidest.

Näitusel esitletakse Läti tootjate ühist väljapanekut, kus saab tutvuda nende toodanguga, ning Ukraina rahvuslikku stendi, kus on esindatud 16 masinaehituse, metallitöötlemise, automaatika ja uue tehnoloogia ettevõtet Ukrainast.

Näitusel Tech Industry tutvustatakse valdkonna ajakohasemaid suundi ja trende. Saate tutvuda laia valiku lahendustega moodsa metallitöötlemise ja -tootmise, masinaehituse, ehituse, automaatika, elektroonika, elektrotehnika, autoteeninduse, teede- ja sillaehituse vallas. Samuti laevaehituse, raudtee- ja lennundusehituse, põllumajanduse, veevarustuse ja küttelahenduste ning muude tehnoloogiatega seotud tööstusharude alal.

Suurejoonelised seadmete ja tehnoloogiate esitlused

Kolme päeva jooksul näitavad Ķīpsalas Euroopa ja maailma tootjad kasutusele võetud tipptasemel metallitöötlemis- ja tööstusseadmeid, masinaehitus- ja keevitusseadmeid, elektritööriistu, ventilatsiooni- ja hüdrotehnoloogiat, metalltooteid, automaatika- ja juhtimissüsteeme, hüdraulilisi seadmeid, mõõteseadmeid, elektroonika- ja elektriseadmeid, gaasivarustusseadmeid, laosisustust ja -seadmeid, isikukaitsevahendeid, pakendeid ja pakkematerjale, peale- ja mahalaadimisseadmeid jne.

Üritused valdkonna asjatundjatele

Messi raames toimuvad üritused ajakohastel teemadel masinaehituse, metallitöötlemise, elektroonika ja uute tehnoloogiate vallas. 18. ja 19. mail toimub veebis ja 20. mail kohapeal kontaktbörs Tech Industry 2022, kus eri riikide ettevõtete esindajad, teadlased ja eksperdid saavad suhelda ning sõlmida koostöökokkuleppeid järgmistel teemadel: masinaehitus, metallitöötlus, automaatika, elektroonika, elektrotehnika, tööstuslikud toorained, tööriistad, uuenduslikud tehnoloogiad. Osalejaid ootavad ees inspireerivad plenaaristungid, teabeseminarid ja eesmärgistatud kohtumised. Tulge ja omandage uusi teadmisi ning sõlmige ärikontakte.

20. mail kell 11 toimub seminar „Nutikas tootmine – Euroopa tulevik”.

Näituse Tech Industry 2022 ametlik avamine toimub 19. mail kell 13 Ķīpsala rahvusvahelises messikeskuses Riias Lätis.

Igal aastal külastab Tech Industry messi vähemalt 30 000 huvilist, kellest 23 450 on oma valdkonna professionaalid!

Näitust Tech Industry korraldab rahvusvaheline messikorraldaja BT 1.

Jälgige uudiseid:

Tehc Industry kodulehel www.techindustry.lv ja Facebookis

Näituse lahtiolekuajad:

19.–20. mail 10–18

21. mail 10–17

Jaga
Kommentaarid