Vanaema, mängur, videotöötleja, arhitekt või raamatupidaja vajavad päris elus väga erinevate komponentide ja võimekusega masinaid. Delfi passimiseks, AliExpressist ostmiseks või e-kirjade saatmiseks pole ealeski mõtet osta üle tuhandeeuroseid superarvuteid ja samuti ei tule mängur toime koolilõpu allahindluselt ostetud standardse lauaarvuti ja aeglase monitoriga. Loomulikult saavad nad kõik meelepärase masina ka karbitootena, kuid soodsamalt tuleb vajadustele vastav arvuti koju rätsepatööna, sest sel juhul pole vaja maksta juurde ei kõlava brändinime ega kopsaka juurdehindluse eest.

Issi, ostaks mänguarvuti


Kooliaasta lõpu eel kõlab selline ettepanek nii mõneski kodus. Arvuti, millega peale koolitööde ka mängida saab, pole sugugi halb mõte. Halvaks läheb ema-isa süda siis, kui laps näitab näpuga masinale, mille hind ulatub tuhandetesse – just sellist ongi vaja!

Tegelikult saab võimekaid arvuteid osta märksa soodsamalt, lasta panna kokku ja suisa selle järgi, milliste mängude taga laps aega veedab. Tõsised mängurid just nii teevadki – ehitavad arvuti ise või tellivad firmast, kes neid kokku paneb. Ostja jaoks on selle protsessi kõige suurem pluss, et tema vastas on IT-spets, kes ei koosta masinaid robotlikult, vaid loob konkreetse masina, osates seejuures hinnata sinu vajadusi ja pakkuda erinevaid lahendusi etteantud eelarve piires. Nii et mänguarvuti sooviga tasub alati pöörduda nende poole, kes neid ka ise kasutavad. Aga see kehtib ka graafikamasinate, videoserverite ja krüptokaevuri „IT-ekskavaatorite“ puhul.

Eestis tehakse häid arvuteid juba üle 30 aasta


Kogemuste puudumist meie arvutiehitajatele juba ette ei heida, esimesed firmad tekkisid veel enne Eesti iseseisvumist. Nii langeb ära ka hirm, et n-ö firmaarvuti meil kokkupandud masinast tehniliselt kuidagi etem oleks. 10 aastat tegutseva Mänguarvutid.ee töökojas valmib aastas umbes 3000 arvutit ja nagu firma nimigi ütleb, keskendutakse enamjaolt mänguritele – kõige nõudlikumale sihtrühmale eales. See aga ei tähenda sugugi, et muud valdkonnad tähelapanuta jääksid. Nende toodangu hulgas on nii laua- kui sülearvutid ka neile, kes ei unista olümpiavõidust e-spordis. Seda, kuidas arvutid valmivad, võid vaadata ettevõtte YouTube’i kanalist.

Miks valida arvuti koostajaks Mänguarvutid.ee?


Lühidalt öeldes kolmel põhjusel: kiirus, parim hind ja kõige uuemad komponendid.

Alustame kiirusest. Kodulehel mänguarvutid.ee tehtud päringule antakse vastus enamasti tunni jooksul ja standardlahenduse puhul jõuab tellimuse järgi valmis ehitatud arvuti kliendini juba järgmisel päeval. Sama ladusalt tegeletakse ostuga kaasneva tasuta hoolduse ja garantiijuhtumite lahendamisel, sest seda tööd teevad inimesed, kes teavad, missugune piin on olla vahepeal ilma arvutita.

Ka hinna puhul on asi lihtne. Kuna tegemist on pigem kvaliteedile pühendunud butiigi kui suurtootmisega, ei pea sa kinni maksma firma suuri püsikulusid. Sama on ka komponentidega – neid tarnitakse aastate jooksul välja kujunenud partneritelt, makstes nende eest just nii vähe, kui saab. Hind, mida näed kodulehel, on lõplik ja sisaldab ka transporti. Ei mingeid varjatud lisakulusid!

Mis puudutab värskust, siis kumb arvuti saab olla kaasaegsem? Kas see, mis toodetud kuskil teises maailma otsas, seisnud mitu kuud laos ja läbinud sinna otsa pika teekonna Eestisse, või arvuti, mis pannakse sinu jaoks kokku kõige uuematest ja omavahel sobivatest komponentidest siin ja juba täna?

Telli uus arvuti kodulehelt mänguarvutid.ee

Jaga
Kommentaarid