Arvestades nende vahendite aina kasvavat populaarsust ning alanud suvehooaega, siis on selliseid juhtumeid kahjuks liiga palju. Suurteks kahjunõueteks ei lähe kusjuures palju vaja. Piisab sellest, kui lapse ratas on ebakindlalt pargitud, kukub vastu kõrvalseisvat autot ning tekitab sinna mõlgi ja värvikahjustuse.

Kahjunõuded ulatuvad tuhandete eurodeni

Uuemate autode puhul maksab selliste kahjude likvideerimine tuhandeid eurosid. Äkki oli omanikul auto hiljuti just vahatatud ka? Läheb veelgi kallimaks. Asendusauto remonttööde ajaks? Ta võib seda nõudma hakata küll. Rääkimata siis veel suurematest kahjudest, mis hoogsama sõidu käigus juhtuda võivad.

Isegi kui auto omanikul endal on olemas kindlustus, siis süüdlaselt saab kahju sisse nõuda omakorda kindlustusfirma. Olete sellisteks nõueteks valmis?

Pere ratta- ja tõuksisõite saab nüüd kindlustada

Just selliste olukordade jaoks ongi mõeldud Cachet'i uus kindlustuslahendus City Rider, mis aitab katta kahju, mille oled linnaliikuriga liigeldes tekitanud kolmandale osapoolele. Seal hulgas katab kindlustus ka renditud linnaliikurile endale tekkinud kahju.

Sisuliselt on City Rideri kindlustus nagu segu kohustuslikust liikluskindlustusest autodel, mis korvab kannatanu isiku- kui varakahjud, ja õnnetusjuhtumikindlustusest, mis aitab sind kui ratturit. Olenevalt paketist on võimalik õnnetuse korral saada ka valuraha ning toetust raviks, mida ei kata haigekassa

Perepakett on eriti soodne

Arvestades võimaliku kahju suurust ning linnaliikurite suurt populaarsust (ja kahjuks sellega kaasnevat õnnetuste arvu), on 5,90 eurone kuutasu kõige parem südamerahu mida raha eest on võimalik saada. Kui peres on sõitjaid rohkem, saab ühe poliisiga katta kõik ning näiteks neljaliikmelise pere puhul teeb see kõigest 4,50 eurot ühe sõitja kohta.

City Rideri kindlustus on muidugi ka selles mõttes sarnane autokindlustusega, et reeglite järgmine on kindlustuse kehtimiseks oluline. Noorte keeles öeldes, siis "hullu panna" ei ole hea mõte. Kindlustus ei aita, kui kui osaled spordivõistlustel või harrastad ekstreemsporti, kui õnnetuse hetkel oli peale sinu veel teisi inimesi linnaliikuri peal või kui linnaliikuri juht oli sõidu ajal joobes. Tavalised loogilised asjad.

Moodsad linnaliikurid on igal juhul tulnud selleks, et jääda ning mõistliku kasutuse korral on need väga mugavad ja mõnusad vahendid. Uue teenuse valguses langeb ära ka mure võimalike rahaliste kahjude osas. Uuri City Rideri kindlustuse kohta lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid