Laiem WiFi leviala ja parem kiirus

Enamasti on kontorites ja teeninduskohtades juhtmeta internetiühendus lahendatud ruuteriga, mis tekitab püsiühendust kasutades WiFi leviala. Sõltuvalt ruuterist võib WiFi leviala olla pisut suurem või väiksem, kuid reeglina on see mõõdetav ikkagi kümnetes meetrites. Kui olemasoleva ruuteri WiFi levist ei piisa ja selle kaudu tekitatud ühendus on aeglane ja väiksema levialaga kui vaja, siis tuleks WiFi leviala laiendada spetsiaalsete Smart WiFi seadmete abil, mis loovad omavahel ühise võrgu. Tänu sellele on WiFi leviala oluliselt laiem, see ei katke ja stabiilne ühendus on tagatud üle terve kontori- või teeninduspinna.

Smart WiFi on kindla kuutasuga teenus, kus Tehnicolori ruuter ja AirTiesi võrgulaiendajad tagavad tavaruuteriga võrreldes internetivõrgu parema jõudluse ja levi.

Smart WiFi teenusega on võimalik internetivõrku lihtsalt hallata ka läbi tasuta äpi. Rakenduse saab alla laadida oma nutiseadmesse (alates versioonist Android 5.0 või Apple iOS 11) Google Play poest või App Store’ist.

Hoia klientide ja ettevõtte WiFi-võrgud lahus

Tänapäeval ei kujuta enam keegi ette söögikohta või teenindusettevõtet, kus ei oleks WiFi kättesaadav. WiFi-teenuse puhul on ekstra oluline turvalisus – konkreetsetele ruumidele tehtava paigaldusega levib internet tõesti kõikjale, vajadusel isegi välistingimustesse, kuid samas on tagatud, et töötajatele ja klientidele on loodud eraldatud võrgud, et garanteerida ettevõtte andmete ja võrgu turvalisus.

WiFi-teenuse kasutuselevõtmine on väga lihtne ning selle häälestuse ja seadmete paigaldusega saab vajadusel aidata kogenud Telia tehnik. Teenuse hind on alates 8 eurost kuus.

Jaga
Kommentaarid