„Uus hoone on osa Ringi büroohoonete ansamblist, mis koos Ovaal Maja ning Ellips Majaga moodustab visuaalselt sarnase käsitlusega arhitektuurse terviku. Äsja nurgakivi saanud maja katuslae valamine on plaanis juba mai keskpaigas ning kogu hoone valmib 2022. aasta lõpuks,” tutvustab ärihoone arendaja, eestimaisel kapitalil põhineva ärikinnisvara arendamisega tegeleva ettevõtte Fund Asset OÜ äripindade müügijuht Jana Marus.

Veerenni on väga hea potentsiaaliga piirkond. Hoone asub peamiste magistraalide, bussi- ja rongipeatuste vahetus läheduses ning vaid üürikese jalutuskäigu kaugusel südalinnast. Sektori korrustelt avaneb suurepärane ja inspireeriv vaade südalinnale, nii Tallinna nüüdisaegsetele kui ka ajaloolistele tornidele ning avarale merepiirile.

Hoone on projekteeritud nii, et esimeselt korruselt, hoonealuse parkla poolt, on võimalik peaukse ette pääseda ilma astmeteta. Majja on kavandatud kaks kiiret lifti ning korruseid ühendab kaks trepikoda.

Paindlik planeering ja võimalus üürida terve korrus või koguni terve maja!

Uue büroomaja ruumiplaneeringud võimaldavad tekitada funktsionaalset tööpinda, sest avatud ruumidest saab lihtsasti teha nii erineva suurusega koosolekuruume kui ka privaatsemaid kabinette. Tagatud on avarus – korruse kõrgus on avatud kommunikatsioonidega lae puhul teisest viienda korruseni kuni kolm ja kuuendal korrusel kuni neli meetrit. Nõupidamisruumid on eraldatud erineva laiusega täisklaasuste ja osaliselt ka klaasseintega, et loomulik valgus jõuaks igasse ruumi.
„Täna on tulevastel üürnikel suurepärane võimalus kaasa rääkida bürooruumide viimistluse valikus enda näo järgi ning teha muudatusi planeeringus. Oma suuruse tõttu sobib büroohoone väga hästi ka ühele üürnikule ainult oma ettevõtte kodu loomiseks. Hetkel on selline võimalus veel täiesti olemas,” ütleb Marus.

Ta lisab, et nii Eesti-sisesed kui ka ülemaailmsed uuringud näitavad, et tervisekriis on jätnud tööturule oma jälje ning inimesed soovivad töötada paindlikumalt kui kunagi varem. „Seda arvesse võttes võimaldavad uue büroomaja ruumiplaneeringud katta kogu kontoriruumide tegevusvajaduse. Avatud ruumidest saab lihtsasti teha nii coworking space’i töökohti, privaatsemaid kabinette kui ka erineva suurusega koosoleku- ja meeskonnatöö ruume, võimaldades paigutada väiksemaid kõnebokse või luua omaette töötamiseks eraldi nurgakesi.”

Kokku on tulevases A-energiaklassiga büroohoones üüripinda 3000 m2, ühe korruse suurus on 600 m2. Ringi Kvartalis on kokku üle 300 parkimiskoha, millele lisaks täiendavad parkimisvõimalusi veel ärikvartali lähiümbruses asuvad väliparklad. Kinnistule on kavandatud 75 parkimiskohta, sealhulgas tasuta parkimiskohad hoone külalistele ning kohad elektriautode laadimiseks. Samuti on projekteeritud jalgrataste parkimiseks kohad hoone peasissepääsu juures ning keldrikorrusel.

Tehnosüsteemid tagavad parima sisekliima ja madalad kulud

Hoone on varustatud targa automaatikaga, mis juhib nii ventilatsiooni kui valgustust, nii kütet kui jahutust ning sõltuvalt tarbimisvajadusest veel palju muud, tagades seeläbi hoone kasutajate maksimaalse rahulolu ning kõrge produktiivsuse. Tehnosüsteemid on projekteeritud eesmärgiga hoida keskkonda ning tagada madalad ekspluatatsioonikulud hoone kasutamisel. Liginullenergiahoone peamine kütte- ja jahutusvajadus kaetakse maasoojuspumba süsteemiga, mille puhul soojuspump kütab talvel ning jahutab suvel. Suvine üleliigne ruumide soojus juhitakse maapinda läbi energiavaiade süsteemi ning talvel juhitakse maa soojus sama süsteemi kaudu ruumidesse. Võrreldes nn tavapärase keskküttega võimaldab süsteem talvel ligi kolmekordset kütte kokkuhoidu.

Hoone varustatakse sissepuhke ja väljatõmbe sundventilatsiooniga, mis tagab küllaldase õhuvahetuse. Igal korrusel on oma ventilatsiooniseadmed, mis võimaldavad ruumide ventilatsiooni õhuhulkade reguleerimist kasvõi poole korruse kaupa. Seeläbi saab hoone haldur arvestada kõigi üürnike individuaalsete tööaegade ning graafikutega. Igal korrusel juhivad ruumikliimat sektsioonipõhised ruumitermostaadid, andes käske anduri asukoha kütte- või jahutusvajadusest lähtuvalt. Hoone katusele rajatakse päikeseenergiapark, mis tõstab hoone energiatõhustust veelgi.
Büroohoone Sektor on ideaalne asukoht aktiivse eluviisiga inimestele, kes soovivad tööpäeva lõppedes veidi oma keha ja vaimu turgutada. Lähedal asuvad Muusikateraapia Keskus, rühmatreeningud Confidos, juunis avatav 24/7 Fitnessi jõusaal ning kergliiklusteed. Ka tennisesõpradel on põhjust rõõmustada – Tallinna Kalevi Tenniseklubi plaanib ehitada lähedale Herne tänavale uue kolme väljakuga tennisehalli.

Tekkis huvi? Võtke julgelt ühendust!
Jana Marus
arendaja esindaja
telefon 5558 2105
e-post: jana.marus@fundasset.ee
www.fundehitus.ee/ringi/sektor-maja

Jaga
Kommentaarid