Paraku selgub praktikas, et pakkumisi on turul palju, nende seas orienteerumine ei ole lihtne ja seetõttu võtab kogenud kuldsete kätega meistri leidmine palju aega. Vähetähtis ei ole ka hind – soodsat hinda taga ajades unustatakse tihti kvaliteet. Mis puudutab kommentaare, siis pole internetis kahjuks garantiid, et need tõele vastavad ja teie tellitud töö saab tõepoolest tehtud professionaalsel tasemel.

Kas olete väsinud otsimast vajalikku meistrit ja tema kohta avaldatud kommentaare? Või soovite pakkuda oma teenuseid ja leida uusi kliente? Koguteenused.ee teab, kuidas teid aidata! Enam ei pea täitjat tuttavate kaudu või arvukatest sotsiaalmeediagruppidest otsima. Nüüd on kõik spetsialistid koondatud ühele veebilehele, tänu millele leiate hõlpsasti tegija igasuguse keerukusega projektile.

Kas suust suhu leviv reklaam on parim lahendus?! Muidugi mitte!

Ka meistritel ja spetsialistidel ei ole lihtne. Kuidas oma klientide nimekirja laiendada? Millistel veebilehtedel oma teenuseid reklaamida? Kuidas vältida veealuseid karisid ja mitte sattuda petturite ohvriks? Ehk oleks targem loota vanale heale suust suhu reklaamile?

Selleks, et tellijad ja töövõtjad üksteist kiiresti üles leiaksid ja saaksid koostöös edukalt kokku leppida, alustati 2019. aastal ainulaadse koguteenused.ee teenuse arendamisega, millel Eestis tol ajal analooge polnud. Platvormist sai ühenduslüli kahe poole vahel, pakkudes laia valikut teenuseid enam kui 300 erialal kõige erinevamates valdkondades. Siit leiab kerge vaevaga nii koristusspetsialisti, põetaja kui ka lapsehoidja, nii kvalifitseeritud programmeerija kui ka juristi. Tänu sellele teenusele on eestimaalastel nüüd hea võimalus valida oma valdkonna parim spetsialist, teenusepakkujal aga parandada oma mainet tööturul ja luua kanal uute klientide kaasamiseks.

Usaldusväärsus on meie jaoks kõik!

Platvormi eelis on teenusepakkujate ja klientide usaldusväärsuse tagamine tänu kasutajate kontrollimise süsteemile. Erinevalt teistest Eesti turul esindatud samalaadsetest veebilehtedest võimaldab koguteenused.ee ohutussüsteem minimeerida võimalikke pettusi ja luua mugava keskkonna ausaks koostööks ja konkurentsiks, tagades kõigi tehtud töö kohta avaldatud kommentaaride ja antud hinnangute tõelevastavuse.

Nii saab iga spetsialisti ja tellija profiilis näha tema personaalset reitingut ja lugeda teiste kasutajate kommentaare. Siin ei tööta internetis levinud skeem, kus igaüks saab luua hulga libakontosid ja ise ennast hinnata, et seeläbi oma reitingut tõsta.

Kes võib saada koguteenused.ee kliendiks?

Oma pakkumise saavad veebilehele üles laadida nii füüsilised kui ka juriidilised isikud. Registreeruda saab iga spetsialist, meister, praktikant ja vabakutseline, aga ka erinevaid teenuseid pakkuvad suur- ja väikeettevõtted. Seejuures saab iga kasutaja olla nii töövõtja kui ka tellija rollis. Näiteks võib lumekoristusettevõte pakkuda oma teenuseid ja samal ajal kuulutada, et otsib lumekoristustehnika mehaanikut.

Kuidas alustada veebilehel tegutsemist?

Töö alustamiseks tuleb portaalis registreeruda, tutvuda kasutaja isikliku kabineti võimalustega ja juhiseid järgides koostada teenuse osutamise või töövõtja otsimise kuulutus. See ei võta palju aega, kuid erilist tähelepanu tuleb pöörata osutatava teenuse kirjeldusele ja oma kvalifikatsioonile.

Mida rohkem tellija kasulikku teavet saab, seda suuremad on šansid, et ta valib kõigi tehtud pakkumiste seast just teid. Lisaks sellele on tähtis laadida üles kvaliteetsed fotod, mis illustreerivad teie tehtud töid parimal moel. Selleks on teie käsutuses võimalus koostada portfoolio ja CV, mille saate seejärel ühe klikiga igale oma kuulutusele lisada. Meistri otsimise kuulutuse koostamisel on vaja oma tellimuses sisalduvat ülesannet võimalikult üksikasjalikult kirjeldada, misjärel on võimalik saada erinevaid pakkumisi ja valida nende hulgast sobivaim.

Kommentaarid on võimalus laiendada klientide ringi

Kui tellimus on täidetud, saab klient tehtud tööd kohe kommenteerida. Kõik kommentaarid veebilehel on ehtsad: neid saab avaldada ainult see, kes on end koguteenused.ee lehel autentinud. Iga selline kliendikommentaar mõjutab teie reitingut ja sellest tulenevalt ka teie kuulutuste populaarsust.

Teenus koguteenused.ee loodi vajaliku spetsialisti kiireks ja mugavaks leidmiseks. Platvormi ainulaadsus seisneb selles, et suure tehinguturvalisuse juures saab kuulutusi avaldada tasuta ja piiramata ajaks ning reiting on mitte ainult töövõtjatel, vaid ka tellijatel.

Tasuta kuulutus!? Jah, kindlasti!

Meie platvorm hindab ausust ja oma kasutajate aega. Seepärast võivad koguteenused.ee kliendid alati arvestada tasuta kuulutuse avaldamise võimalusega. Seega ei pea kasutaja mõne aja möödudes otsima teist soodsamate tingimustega platvormi, raisates väärtuslikku aega uue profiili loomisele ja kuulutuse koostamisele ning klientide kommentaaride kogumisele.

Shutterstock

Registreeruge, avaldage kuulutus ja tõstke oma reitingut. Valige ainult kontrollitud spetsialiste! Koguteenused.ee hindab usaldusväärset koostööd. Loome koos turvalise ja mugava teenuste ruumi!

Jaga
Kommentaarid