ARIS Limassol asutati 1930. aastal ja see teeb sellest Küprose ühe vanima jalgpalliklubi. Klubi parimaks saavutuseks oli 1989. aastal Küprose karikafinaali pääsemine, kuid toona libises võit käest. Järgmisel hooajal sõlmis meeskond lepingu legendi enda, ukrainlase Oleh Blohhiniga, 1975. aasta Euroopa aasta jalgpalluriga, kes aitas neil saada teist korda ajaloos neljanda koha. Pärast seda on ainsat tõelist edu saavutanud meeskonna esitus teises liigas – nad on seal võitnud viis korda (1954, 1956, 1994, 2011, 2013). Sellest hoolimata on klubi säilitanud oma legendaarse võitlusvaimu ja vapruse. Hea näide sellest käitumismustrist on Lakis Papadopoulos – ta on Aris Limassoli ajaloo suurim väravakütt ja tõeline legend. Ainus, mis Arisel puudus, oli hea sponsor.

CoinsPaid nägi klubi varjatud potentsiaali mineviku heitlike esituste varjudest hoolimata – just seepärast otsustas CoinsPaid kaks aastat tagasi ARISt toetada. Lisaks suurenenud mängijate arvule ja üldisele uuele hingamisele sai ARIS uue treenerite koosseisu ja täiustatud infrastruktuuri. See on maailma juhtiva krüptomaksete pakkuja tõeline transformatiivne jõud.

Nii ARIS kui ka CoinsPaid on juba hakanud edukalt oma partnerluse vilju lõikama.

ARIS tõusis eelmisel aastal pärast edukat mängu Akritas Chlorakase vastu Küprose esimesse liigasse. See oli alles algus, kuna praegu on klubi Küprose meistrivõistlustel teisel kohal, esikohast lahutab tiimi vaid üks punkt!

ARISe juhtkonnal pole kavatsust tempot maha võtta, nad plaanivad 2022. aastal veelgi rohkem tööd teha, konkurentsi taset tõsta ja järjepidevalt edasi oma eesmärkide poole liikuda. Samuti eeldavad nad, et järgmisel hooajal kasvab pealtvaatajate arv tribüünidel ja nad on valmis pakkuma fännidele erilist võimalust näha Limassol Arena uuel staadionil suurejoonelist jalgpalli.

Seda silmas pidades on ainult aja küsimus, millal ARISt Euroopa turniiridel mängimas näeme. ARISe ja CoinsPaidi vahelise partnerluse tähtsust on raske ülehinnata.

Kuigi investeeringud mängivad jalgpallis olulist rolli, ei meeldiks meile see mäng nii väga, kui poleks meie mängijaid. See ongi CoinsPaidi ARISe kuu mängija auhinna eesmärk – edukate mängijate ja nende fännide tunnustamine!

Iga kuu valib CoinsPaid oma äranägemise järgi kolm kuni neli nominenti ja fännid saavad võimaluse valida parim jalgpallur, hääletades veebilehel arisfc.com ja ARISe sotsiaalmeedia lehtedel. Parim mängija saab CoinsPaidilt eriauhinnana mälestuskuju. Ärge unustage oma lemmikmängijat toetada!

Käivad ka kuulujutud klubi parimate mängijate NFT-kollektsiooni avaldamisest. Kindlasti plaanivad nad midagi sellist juhuks, kui ARISt Euroopa meistrivõistlustel mängimas näeme – see oleks kindlasti hetk, mida meenutada.

ARISel on CoinsPaidiga sõlmitud koostöö tulemuste üle väga hea meel, nad ootavad lähitulevikus veelgi paremaid tulemusi ja oleme nendega nõus.

Sponsorite pakkumine

Tänu väga edukale koostööle ARIS Limassoliga soovib CoinsPaid seda võidusuhet Eestis korrata. Seetõttu tutvumegi Eestis spordiklubidega, kes oleksid huvitatud meie sponsorprojektist.

Kui olete spordiklubi või -ühendus ja teil on plaanis partnerlusprojekt, mis võiks meile huvi pakkuda, siis võtke palun ühendust, et saaksime teavet selle kohta, keda esindate ja millised on teie tulevikuplaanid. Kirjutage e-posti aadressil sponsoring@coinspaid.com.

Plaanime jätkata mitmete investeeringutega kohalikesse ühistupankadesse. Ühistupangad on meie silmis kodanikele parem raha hoiustamise viis kui traditsioonilised ahned pangandusasutused.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist soovitame tutvuda finantsteenuse tingimustega või konsulteerida spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid