"Eestisse saabunud pagulastel on keeruline tööturule siseneda, seda kogesin ma ise väga valulikult, kui Eestisse esmakordselt saabusin. Köömen toetab pagulaste tööturule sisenemist ja karjääri alustamist Eestis toitlustusvaldkonnas 6-kuulise arenguprogrammi kaudu. Ilmselt olen ma ise selle programmi kõige edukam näide", kommenteeris puhtas eesti keeles suhtlev palestiinlanna Jameela.

Mis teeb Köömne erinevaks järjekordsest lõimumisprojektist ning erinevatest toitlustusvaldkonna teenustest? Milliseid rahvuskööke pakutakse? Kuidas on see kõik seotud kokkade õpiprotsessiga. Kuidas aidatakse lisaks pagulastele ka uusi sisserändajaid? Ning kus täpsemalt saab Köömne imeliste toitudega tutvuda?

Podcastisari "Mis on pildil valesti?" arutletakse sotsiaalse ettevõtluse teemadel, mõeldakse kaasa, kuidas meie kodanikena saaksime ise ühiskonda paremaks muuta. Ühtlasi tutvustatakse põnevaid lugusid inimestest ja ettevõtmistest, kes on juba teinud suuri samme ühiskonna tervenemiseks ning uurime, kuidas nad on selleni jõudnud. Saatesarja eesmärk on anda julgustust ja ideid meid ümbritsev pilt ehk ühiskond palju positiivsemaks muuta.

Saatekülalised on oma teekonnal läbinud sotsiaalsete algatuste inkubaatori NULA programmi, mis alustas sel aastal juba oma seitsmendat hooaega. Ehk teisisõnu saab podcasti abil tuttavaks inimeste ja särasilmsete algatajatega, kes on on idee tasandist juba konkreetsete tegudeni jõudnud.

Vaata lisa: nula.ee

Jaga
Kommentaarid