Chaga Healthi eliksiiridel on märtsikuus kampaania 1 = 3. Ostes kampaaniamärgistusega Chaga Healthi toote, saad kaks Chaga SHOT-i tasuta kaasa. Kampaania raames müüdud iga pudeli pealt läheb 1 euro Ukraina toetuseks.

Kahekordne aasta meessportlane Magnus Kirt on kuulnud, kuidas teda peetakse lausa Chaga Healthi eliksiire tootva kodumaise ettevõtte omanikuks, sest ta pidevalt kiidab toodet erinevatele inimestele.

Lenna kohtus Chaga Healthi eliksiiridega esimest korda juba mõne aja eest, kui need alles Eesti turule jõudsid. „Siis aga olin lapseootel ja miski mu sees ütles, et praegu pole vaja veel katsetada. Aga näed, olen omal käel jõudnud ringiga tagasi Chaga juurde ja olen nüüd Chaga Healthi eliksiiride püsiklient.“

Chaga menüüs kindlal kohal

Nii Magnus kui ka Lenna usuvad, et hea enesetunde alus on üleüldine tervislik ellusuhtumine. „Ma toitun tervislikult ja vastavalt aastaajale tarbin vitamiine lisaks. Talvisel perioodil ei puudu minu menüüst Chaga. Chaga eliksiire tarbin ma periooditi. Enamasti sellise rutiiniga, et kuu aega joon eliksiiri ja nädal-kaks pean pausi. Sellisel graafikul pole võib-olla teaduslikku alust, aga tunnen ise, et selliselt on minu organismi jaoks Chaga mõju veelgi parem,“ räägib Magnus sellest, kuidas kodukandist Tõrvas valmistatud Chaga eliksiiri kasutab.

Kui Lenna perel Chaga eliksiirid otsas, kasutatakse muid looduslikke turgutajaid, näiteks ingverit ja sidrunit. Ka sauna on nad sel talvel teinud oluliselt rohkem kui varasematel aastatel. „Saun koos heade õlidega on alati hea võimalus, kuidas ligi tikkuv haigus ära ajada. Ise armastan väga eukalüpti,“ jagab Lenna soovitust.

Parim toetus Eestimaa loodusest

Oma lapsepõlvest mäletab praegune tippsportlane, kuidas nende peres kasutati haiguste puhul viinasokke ja tiigrisalvi. Samas ei meenu Magnusele, et neid oleks üldse palju vaja läinud: „Ei mäleta lapsena külmetust, palavikku või grippi. Meile meeldis väga palju liikuda värskes õhus, looduses, olenemata ilmast või miinuskraadidest.“

Just kodumaise looduse parimatest ravimtaimedest on valmistatud Chaga Healthi eliksiirid, mille peaosas troonib Eesti metsade meditsiiniseente kuningas chaga ehk must pässik. Chaga Healthi eliksiirid sisaldavad veel raudrohtu, männikasve ja teisi rahvameditsiinist tuntud tegijaid. Viimastel aastatel on teadusmaailm hakanud tähelepanu pöörama just meditsiiniseente potentsiaali avastamisele ja mahukates uuringutes käsitletakse järjest enam chaga ning teiste meditsiiniseente mõju organismile.

Chaga Healthi eliksiirid on organismile lisajõu andjad ja immuunsüsteemi turgutajad, eriti praegu, pärast kurnavat viirusterohket talve. Möödunud sügisel jõudsid müügile Chaga Healthi tootepere uusimad tulijad – eliksiirid mugavates pehmepakkides, mida hea kaasa võtta nii trenni, tööle kui ka reisile. Lenna ütleb, et tema jaoks on väga mugav uus Chaga Immuno SHOT taskusse pista ja ükskõik kuhu kaasa võtta: „Jagan seda ka oma sõpradega.“

Chaga perekonna liige

Magnus Kirt tunnistab, et on Chaga brändiga end sidunud, sest Chagal on väga lahe ja kokkuhoidev tiim. „Neil on suured ambitsioonid ja kõrged sihid. Kindlasti mängib olulist rolli see, et Chaga on mu kodukandi ettevõte. Ma ei saa öelda, et see on olnud ainult minu otsus end Chagaga siduda. Pigem on mul olnud privileeg, et Chaga mind märkas ja veel väga keerulisel perioodil. Nad olid nõus mind aitama ja üheskoos edasi liikuma,“ räägib Magnus jõudmisest Chaga perekonna liikmeks.

Jaga
Kommentaarid