Väga paljudel erialadel on sisseastumiseks vajalik vaid bakalaureusekraad, osadel õppekavadel võib eelnev eriala olla ka teisest valdkonnast ja ka teisest ülikoolist. Magistriõppe infonädal algab kõikehõlmava virtuaalse infotunniga Youtube’is esmaspäeval kell 18, kus TalTechi õppeosakond ja programmijuhid tutvustavad detailselt sisseastumistingimusi ning tehnikaülikoolis õppimise spetsiifikat.

Juba sama päeva õhtust kolmapäevani saab kuulata õppekavadele keskenduvad loengud ja infotunde, kuhu registreerida saab SIIN. Erialasid tutvustavad ülikooli õppejõud ning tudengid, vilistlased jagavad oma kogemusi ja soovitusi.

TalTechis saab magistritasemel õppida viies valdkonnas: inseneeria, infotehnoloogia, loodusteadused, majandus ja merendus. Kokku saab uuel õppeaastal sisse astuda 39 magistrikavale. Lisaks saavad TalTechi magistrandid osa võtta Euroopa tipp-tehnikaülikoolide võrgustiku EuroTeQ Engineering University kursustest.

TalTechi magistriprogrammid on värskelt uuenenud ja sihivad tööturu vajadusi, ülikooli lõpetajad on oodatud eksperdid tööturul ning nende palgatase on uuringute järgi teiste Eesti avalik-õiguslike ülikoolide lõpetajate palgatasemest kõrgem.

TalTechi erialade tutvustused leiab SIIT.

Avaldusi magistriõppesse saab esitada juba praegu ja seda 6. juuli keskpäevani.

Jaga
Kommentaarid