Zverevi sõnul on sellised eksperimendid oma organismiga väga ohtlikud. Tihe uuesti vaktsineerimine mõjutab immuunsüsteemi, ütles akadeemik väljaandele URA.ru.

„Kui jutt käib vaktsiinist Sputnik, siis seal on juba elus adenoviirus, seal kujuneb samuti immuunsus. Kuidas see kõik töötab? Keegi ei ole selliseid eksperimente inimeste peal läbi viinud. Ma ei soovita kellelgi nii palju kordi end vaktsineerida lasta,” ütles Zverev.

Žirinovski on ise teatanud, et on lasknud end 16 kuu jooksul kaheksa korda vaktsineerida: kaks korda Sputnik V-ga, üks kord Sputnik Lightiga, kaks korda EpiVacCoronaga ja veel kaks korda CoviVaciga.

Eile teatati Vene meedias, et, Žirinovskil on koroonaviirus, kahepoolne kopsupõletik ja 50–75% tema kopsudest on kahjustatud.

Telekanal Dožd teatas, et Žirinovski on ühendatud hingamisaparaadiga. Info väidetakse olevat pärit parteile lähedaselt allikalt.

Olukorraga kursis olev allikas ütles, et Žirinovski oli "tõsises ja kriitilises" seisundis. "Keegi ei anna mingeid garantiisid, kaasuvad haigused teevad olukorra keeruliseks," ütles ta.

Hiljem kinnitas Žirinovski hospitaliseerimist Venemaa tervishoiuministeerium, mille pressiteenistus teatas, et ta viidi haiglasse 2. veebruaril diagnoosiga „Covid-omikron”.

„Tema seisund on stabiilne, Žirinovskile osutatakse kogu vajalikku meditsiiniabi,” teatas tervishoiuministeerium.

Jaga
Kommentaarid