Teade Otepää vallas juhtunud liiklusõnnetusest laekus häirekeskusele kella ühe ajal. Politsei esialgsetel andmetel põrkasid Võru-Kuigatsi-Tõrva tee 39. kilomeetril omavahel kokku kaks veokit. Neist üks paiskus kraavi ning teine jäi teele risti.

Politsei Kagu jaoskonna välijuhi Arvo Turba sõnul sattus avariipaigas õnnetusse veel ka kolmas veok, mille juht kahele eespool kokku põrganud veokile otsasõidu vältimiseks oma autorongi teelt välja kraavi juhtis.

"Õnneks juhid õnnetuses viga ei saanud. Küll on avariipaigas liiklus häiritud ja politsei reguleerib seal nüüdsama liiklust ning suunab autosid ümbersõidule, kuniks raskeveokid tagasi teele on tõmmatud ning minema pukseeritud," ütles Turba.

Õnnetuspaigas on teeolud rasked ning ühtviisi libedad ning lumised on nii põhimaanteed kui ka kõrvalteed. Sajab tihedat lund, tuiskab ning teedel on lumevaalud.

"Et raskeid ilmastikutingumusi lubab veel ka eesootavaks õhtuks ja ööks, tuleb kõikidel liikluses osalejatel olla äärmiselt tähelepanelik ja ettevaatlik. Palun võtame hoo maha, väldime järske manöövreid ja möödasõite ning tegeleme roolis vaid juhtimisega," sõnas Turba.