Pühapäeval kella 20.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas F. R. Kreutzwaldi ja J. Kunderi tänavate ristmikul, kus sõiduauto Lexus RX400h, mida juhtis 64-aastane mees, sõitis vasakpööret sooritades otsa teed ületanud inimesele. Jalakäija asukoht teel ning liikumissuund on selgitamisel. Vigastada saanud 59-aastane naine toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 15 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna varahommikul sajab mitmel pool üle mandri lund ja lörtsi. Sajualadel on riigi põhi- ja tugimaanteed kaetud lumega või on sõiduradade vahel soolalume segused. Samuti võib lume- või lörtsikihi all esineda jäidet.

Prognoosi kohaselt tugevneb Lääne-Eestis hommikul loodest ja põhjast tuul, mis puhub puhanguti 16, rannikul kuni 23 ja saartel 30 m/s, ida pool puhub lõunakaare tuul 5-11 m/s. Laialdaselt jätkub lume ja lörtsi sadu, Lääne-Eestis tuiskab. Õhutemperatuur püsib nulli ümber ja teedel on jätkuvalt libeduseoht.