Politsei täiendas infot: seni kogutud info põhjal täitis 45-aastane mees Vana-Kalamaja tänaval asuva kohviku juures oma tööülesandeid turvatöötajana, kui sinna soovis siseneda noormees, keda polnud sisse lubatavate isikute nimekirjas ja kellel polnud õigust majja siseneda. Kui turvamees keelas noormehele kohvikusse sissepääsu, ründasid teda kohvikus viibinud 46-aastane ja 29-aastane mees, tekitades talle valu ja kehavigastusi ning lõhkusid turvatöötaja jope.

Braueri versioon: tekkis väike rüselus

"Täna saime paarimehe Markoga politseist kõned, et meie vastu on algatatud kriminaalmenetlus," lausus Brauer sotsiaalmeedias. Ta lisas, et politsei sõnul käsitletavat neid kahtlusalustena. Mehe enda sõnul olla terviseameti poolt MEM Cafed turvama palgatud turvamees lükanud Braueri paarilise last, kes olevat tulnud kohvikusse sööma ja võtmeid ära tooma.

"Turvamees lükkas last ja nõudis temalt õpilaspiletit või sünnitõendit (et tõestada, et ta on kohvikus viibiva inimese laps – toim) või mida iganes," ütles mees. "Isa blokeeris turvameest hetkeks, et oma laps sisse lasta. Tekkis väike rüselus," lausus kohvikupidaja.

Koroonaaktivisti Facebooki-kontol avaldatud videos on näha osa rüselusest, mis kriminaalmenetluseni viis:

Video: Elvis Brauer

Jaga
Kommentaarid