Aasta algus on suurepärane aeg, mil anda väsinud kehale turgutust ja võimalus taaskäivitada pikkadest pühadest ning kiirest elutempost väsinud organism. Kaasaegset ja teaduspõhist lähenemist selleks pakub REVIV meditsiinikliinik, mis toob Eestimaa inimesteni maailmatasemel kompetentsi, lähenedes tervisele ja tasakaalule personaalselt ning haigusi ennetavalt.

Tagajärgedega tegelemise asemel ennetus

„Täna toimib enamasti sümptomitepõhine meditsiin ja krooniliste haiguste ravi – suuresti tegelemine tagajärgedega,“ selgitab Siret Liivamägi, REVIV kliiniku tooja Eestisse. „Maailmas on viimasel kümnendil preventatiivne meditsiin suure hüppe teinud ja inimesed pööravad aina enam tähelepanu elustiilile, mille eesmärgiks on ennetada haigusi. Ent meie piirkonnas on selles valdkonnas veel palju arenguruumi,“ selgitab Liivamägi.

Innovaatiline heaolumeditsiin on suunatud inimestele, kes on kiirest elutempost tulenevalt võtnud krediiti tervise arvelt. „Selline käitumine annab tunda nii immuunsüsteemi languses, väsimuses, kergemas vastuvõtlikkuses erinevatele viirushaigustele kui ka pikemas taastumises. REVIVi IV- ja IM-teraapiad aitavad organismil jõuvarusid ja tasakaalu taastada. Tulemuseks on hea enesetunne, kõrgem energiatase, hea uni, seedimine, immuunsuse tugevnemine ja üleüldine tervisliku seisundi paranemine,“ ütleb Liivamägi.

„REVIVi IV- ja IM-teraapiad aitavad organismil jõuvarusid ja tasakaalu taastada,” selgitab REVIV meditsiinikliiniku Eestisse rajanud Siret Liivamägi.

IV-teraapiad on arstide välja töötatud ja teaduspõhised, et pakkuda organismile vajalikke vitamiine, toitaineid, vedelikke, elektrolüüte ja antioksüdante – kõike seda, mida on vaja haiguste ennetamiseks. Seitsme erineva personaliseeritud infusiooniteraapia seast on võimalik valida personaalne terviklik lähenemine tervisele.

„Võimalik on IV- ja IM-teraapiad personaliseerida, viies läbi põhjalikud vereanalüüsid, mille käigus selgitatakse välja inimese oksüdatiivse stressi tase, võimalik vitamiinide puudujääk ja üldine tervislik olukord,“ kirjeldab Siret Liivamägi Eestisse jõudnud teaduspõhise heaolumeditsiini olemust.

Organismi õigeaegne taastamine

Endine tippsportlane, ettevõtlik ja särav Saskia Alusalu mõistab, kui oluline on vaimse ja füüsilise heaolu kooskõla. „Meie elukeskkond on intensiivne ja mulle meeldib olla tegus. Seetõttu peame mõtlema ka sellele, kuidas puhata ja ennast taastada enne, kui jõuvarud on täiesti otsakorral. Hea tervis on alus kõigele, mida teeme, ja kui on midagi, mis aitab selle hoidmisele kaasa, siis tasub seda võimalust alati kasutada,“ arutleb Alusalu.

„Eelkõige on see oluline just pimedal ajal, kui värskeid vitamiine otse loodusest pole saada, mistõttu otsustasin enese turgutamiseks ja tervise ning energia taseme hoidmiseks proovida REVIV kliiniku IV-teraapiat. Pean tunnistama, et tundsin ennast kliinikus väga hoitult. Järgmisel päeval oli energiat rohkem ja ka tuju parem. Nüüdseks olen kliinikut külastanud juba mitmeid kordi ja sellest on saanud osa minu tervislikust rutiinist,“ jagab sportlane oma kogemust.

Et elu oleks täis elu

„Minu missioon on arendada ja pakkuda inimesele tervena elamist ja tervist andvat meditsiini. Et elu oleks täis elu ja elaksime järjepidevalt täisväärtuslikku elu. REVIV tervisekliinik läheneb inimese tervisele teaduspõhiselt,“ kõneleb Liivamägi.

IV-teraapia ehk infusiooniteraapia käigus viiakse vitamiinid, antioksüdandid ja muud kasulikud ained organismi veenisiseselt. IM-teraapia käigus tehakse lihasesse tervisesüst.

REVIVi toodete ja teenustega on võimalik lähemalt tutvuda ettevõtte koduleheküljel revivme.ee.

Samuti leiab REVIV kliiniku Facebookist ja Instagramist.

REVIV tervisekliinik asub Tallinnas Novira Plaza (Tartu mnt 25) esimesel korrusel ja telefoninumber on 5348 0005.

Tegevusluba L05253

Jaga
Kommentaarid