Tulistamistes hukkus kokku viis inimest, sealhulgas McLeod ise, ja veel mitmeid said haavata, sealhulgas naispolitseinik. Uurijad usuvad, et McLeod tappis mõned ohvrid ettekavatsetult, aga tema motiivid jäävad segaseks, vahendab CNN.

McLeod ise hukkus tulevahetuses politseinikuga.

McLeod kirjutas raamatud pseudonüümi Roman McClay all. Ühes raamatus kirjutab ta detailselt tegelasest nimega „Lyndon McLeod”, kes kannab politsei varustust ja tapab teise tegelase nimega „Michael Swinyard” aadressil Williams Street 1300.

Üks esmaspäevase tulistamise ohvritest oli Michael Swinyard, teatas Denveri maakonna kohtumeditsiinibüroo. Politsei teatel tapeti ta aadressil Williams Street 1300.

Teises raamatus kirjeldab McLeod, kuidas tegelane tapab naise nimega „Alicia Cardenas”. Denveri maakonna kohtumeditsiini büroo teatel oli McLeodi ohvrite hulgas naine nimega Alicia Cardenas.

44-aastane Cardenas oli tätoveerimissalongi Sol Tribe Tattoo & Body Piercing omanik.

McLeod tulistas veel kaht Sol Tribe’i töötajat. Alyssa Gunn Maldonado hukkus ja tema abikaasa James Maldonado on haiglas.

Veel kaks ohvrit tappis McLeod Denveri eeslinnas Lakewoodis. 38-aastast Danny Scofieldi tulistas McLeod surmavalt teises tätoveerimissalongis Lucky 13 Tattoo ja 28-aastast Sarah Stecki Hyatt House’i hotellis, kus naine töötas.

Denveri politsei uuris McLeodi 2020. aastal ja 2021. aasta alguses, aga mingeid süüdistusi ei esitatud.

McLeodil näis olevat seos kohaliku tätoveerimiskogukonnaga.

Tulistamised said alguse kohaliku aja järgi veidi pärast kella 17, kui McLeod tappis Sol Tribe’is Cardenase ja Alyssa Gunn Maldonado ning haavas James Maldonadot. Viimane peaks ellu jääma.

Seejärel said võimud teate sissemurdmise ja tulistamise kohta. Selles kohas pääsesid inimesed vigastamata. Mõned kvartalid eemal tappis McLeod Cheesman Parki lähedal elumajas Swinyardi.

Denveri politsei tuvastas intsidendiga seotud musta Fordi ja hakkas seda taga ajama. McLeodil õnnestus aga politseiauto liikumisvõimetuks muuta ja ta sõitis edasi Lakewoodi.

Tulistamisest Lucky 13 Tattoo juures teatati enne kella 18. Scofield tunnistati surnuks kohapeal.

Edasi liikus McLeod Hyatt House’i hotelli, kus tulistas Stecki, kes hiljem suri.

Hotelli lähedal kaubanduspiirkonnas sattus McLeod vastamisi Lakewoodi politseiniku Ashley Ferrisega, kes käskis tal relva maha panna.

McLeod eiras Ferrise käske ja tulistas teda kõhtu.

„Politseinik Ferris suutis haavatu ja maas lamavana kahtlusaluse tulele vastata. Politseinik Ferris tulistas kahtlusalust, kes suri kohapeal,” teatas Lakewoodi politsei.

Ferris on haiglas, aga tema elu ohus ei ole.

„Kogu Lakewoodi politsei pere toetab politseinik Ferrist ja tema perekonda tema paranemisprotsessi ajal,” ütles Lakewoodi politseiülem Dan McCasky.