Kell 17.48 teatati, et Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 105. kilomeetril kaotas esialgsetel andmetel sõiduauto BMW juhitavuse ning sõitis teelt välja põllule. Kiirabi viis haiglasse autot juhtinud 19-aastase noormehe.

Kell 18.07 teatati, et Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 78. kilomeetril oli kokkupõrge kahe sõiduauto, Subaru ja Volkswageni, vahel. Volkswagenit juhtinud 50-aastane mees viidi haiglasse. Kiirabi viis haiglasse ka Subarut juhtinud 50-aastase mehe, kellel seal vigastusi ei leitud ning ta lubati koju. Esialgsetel andmetel juhtus liiklusõnnetus, sest Volkswagen kaldus vastassuunavööndisse ning toimus laupkokkupõrge vastu tulnud Subaruga. Liiklusõnnetuse kõik täpsemad asjaolud selgitab uurimine.

Liiklus on sündmuskohal taastunud.

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) tuletab liiklejatele meelde, et teeolud on mitmel pool üle Eesti talvised ning sõidukijuhtidel tuleb valida oludele sobiv sõidukiirus. Lubatud suurim piirkiirus ei ole kohustuslik, alati võib sõita natuke aeglasemalt, samuti tasub vältida möödasõite.