Pärastlõunal olid riigi põhi- ja tugimaanteed lumised või sõidujälgede vahel lumesegused. Kirde-, Põhja-, Kesk-Eestis ja Virumaal sadas kohati lund ning nähtavus oli saju tõttu piiratud. Teedel oli pinnatuisku ja tuisuvaalusid, seetõttu oli teel liiklemine paiguti raskendatud. Transpordiamet palus liiklejatel olla tähelepanelikud.

Nähtavus Tallinn-Tartu maanteel

Transpordiamet tuletab sõidukijuhtidele meelde: vali tee- ja ilmastikuoludele ning enda sõidukogemusele sobiv sõidukiirus.

Vaata reaalajas teeolusid siit.

Kella nelja paiku Pärnu-Rakvere maanteel

Kasutage tulesid!

Laupäeval kurtis üks teine Delfi lugeja, kuidas paljud autojuhid ei ole liigeldes süüdanud autode tulesid. Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmas Tuisk tuletas meelde, et praeguse ilmaga on tuled, kaasa arvatud tagatuled väga olulised. "Uuemate autode omanikud peaksid kontrollima, kas neil põlevad automaatrežiimis praegu päevasõidutuled või lähituled," märkis ta. "Vajadusel tasub tuled sättida ise päevasõidurežiimilt lähituledele, mille tulemusel süttivad ka tagumised ääretuled. Kui nähtavus on tuisu tõttu eriti halb, tasuks kaaluda ka tagumise udutule kasutamist."