„Kroonviiruse tõttu ei saa me ka tänavu korraldada jõulupidu koos etenduse ja päkapikkudega. Siis jagame jõulupakke teistmoodi: panime pakid linnaosavalitsuse jõulukuuse alla, kust need lastele edasi toimetatakse. Üheskoos heade koostööpartnerite ja vabatahtlike abistajatega aitame abivajavatel peredel katta ilusa jõululaua ja täita jõuluvana kingikoti üllatustega ning ükski laps ei jää jõulurõõmust ega jõulupakist ilma,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Jõulupakkides on lastele mänguasjad, mis kogutud koos Inglipuu projekti ning Kompassi Koguduse ja nende sõprade abiga. Kopsakates toidupakkides on nii soolast kui ka magusat.

„Heategevuse raames aitasid sel aastal jõulupakke valmistada Tallinna Punane Rist koostöös Rimiga, MTÜ Koos Laste Heaks ja Postimees Grupp, FCI Levadia, Mähe kogudus, MTÜ Kompassi Kogudus, MTÜ Tallinn Reval Rotary Klubi, Pirita Perearstikeskus, Lionsklubi Tallinn Meri. Teie abiga said abivajajad ilusad jõulupakid. Suur tänu teile!” tänas Liinat.

Toreda jõuluüllatuse tegid Pirita lasteaia kõige pisemad, kes valmistasid õpetaja Eve Järve juhendamisel 15 jõulukaarti Pirita linnaosa koduhoolduse eakatele.

„Südamest tulev heategevus tõstab nii kingitusetegija kui ka selle saaja enesetunnet. Teisi aidates aitame ka iseennast, kui oleme nõus jagama seda, mida meil on jagada. Rahulikke ja rõõmsaid jõule kõigile!” lisas linnaosavanem.

  • Delfi lükkas juba teist talve käima erilehe #JagameHead, kuhu koondame positiivseid ja inspireerivaid uudiseid ning lugusid inimestest, kogukondadest, ettevõtmistest, algatustest. Ootame südamlikke ja inspireerivaid lugusid ning vihjeid, sest head lood on jagamiseks. Kirjuta meile: jagamehead@delfi.ee!