Henrik Ilves alustas Eesti Päevalehes tööd 2007. aastal, esialgu majandustoimetuses. Hiljem sidus Ilves end lehe uudistetoimetusega, töötades seal nii ajakirjaniku kui toimetajana.

Seni Delfi ja Eesti Päevalehe uudistetoimetust juhtinud Mihkel Tamm suundub jaanuarist tööle välisministeeriumi avalike suhete osakonna peadirektoriks.

Tamme sõnul oli otsus vahetada ajakirjanikuamet avaliku teenistuse töö vastu erakordselt raske, kuid väljakutsetest tulvil aeg välissuhtluses ning unikaalne võimalus seal ka ise kaasa lüüa kaalusid valiku uue tööalase ning isikliku arengu suunas.

2019. aastast Ekspress Meedias töötava Karoliina Hussari fookus saab uudistejuhi asetäitjana olema veebiuudistel, nende planeerimisel, ajakirjanduslikul innovatsioonil ja noorema sihtgrupi süsteemsemal püüdmisel.

"Kõige olulisemad väljakutsed on digitellimused, meie uudiste kvaliteedi kasvatamine ja Delfi ning EPLi digiedu kursi hoidmine," rääkis Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald. "Soovime uuele tandemile edu, sest ootused on kõrged."

Jaga
Kommentaarid