Kell 11.54 astus kümme meetrit pärast ülekäigurada Võrus Kreutzwaldi tn 111 juures ootamatult teele 83-aastane naine ja sai löögi lähenevalt sõiduautolt Chevrolet Captiva, mida juhtis 74-aastane mees. Jalakäija toimetati Võru haiglasse.

Kella 14.28 ajal juhtus õnnetus Saue vallas Turba-Lehetu tee 2. km, kus esialgsetel andmetel juhtis 72-aastane naine sõiduautot Volkswagen Sharan ja sõitis teelt välja. Autojuht ja sõidukis kaasreisijana viibinud 71-aastane mees viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud on väljaselgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati kaks narkootikumide ja viis alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Ärandatud ja leitud sõidukite kohta infot ei laekunud.

Täna varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel valdavalt soolaniisked või soolamärjad. Prognoosi kohaselt on päeval vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Õhutemperatuur püsib 0-kraadi ümbruses.

Teedel on libeduseoht. Eriti tähelepanelik tuleb olla Lääne-Eestis ja Harjumaal, kus teetemperatuur langeb nullkraadist madalamale.

Transpordiamet soovitab autojuhtidel vältida möödasõite ning muutlike ilmaolude korral olla eriti ettevaatlik, sest ka lühikese distantsi korral võivad teeolud oluliselt erineda.