Elus, teadagi, satume eri rollidesse sageli planeerimatult, tahtmatult või vähemasti ise seda teadvustamata. Ent parem on ikka teadvustada! „Olen mingil hetkel olen teinud otsuse, et see Mihkel Raud, kes eksisteerib väljaspool kodu turvatsooni, on karakter, kes teeb eri asju,” kõneleb Raud. „Mõni karakter on nõme, mõni küsitav, mõnel rollil ei lähe hästi. Karakterile on see lubatud, seda temalt isegi oodatakse.” Ühesõnaga, Raud annab endale selgesti aru, et tema avalik roll on teatud karakter, tegelane.

Ent kui ollakse tegelane, karakter, kuidas siis säilitada sisim side sellega, kes päriselt ollakse? Ja kuidas üldse saadakse selleks, kes päriselt ollakse? Suurim takistaja sellel teekonnal on hirm teiste inimeste arvamuse ees. „Mida vähem muretseme selle pärast, mida teised arvavad, seda kergem on meil teha neid asju, mida päriselt tahame teha,” lausub Raud.

Ent nagu igas heas saates juhtub ka selles üllatusi, ja veel missuguseid! Kuigi saatejuhil polnud vähimatki plaani Raua eraelus sobrama hakata, tuli see ometi jutuks, sest saatekülaline hakkas sellest ise rääkima. Muu hulgas paljastab Mihkel Raud saates oma suurima unistuse.

Saade on seekord salvestatud. Praegu viibib Mihkel Raud Ameerikas, kus reisib koos oma lastega ringi.

Kuulata saab siit.
1x
00:00