Kampaania petitsioonile on lühikese ajaga toetusallkirja andnud tuhanded Eesti inimesed. Algatuse eesmärgiks on lõpetada Eestis ebaseaduslik põrsaste sabade lõikamine, mida praegu laialdaselt ennetavalt tehakse. Nähtamatud Loomad kutsub üles suurendama sigade heaolu seakasvatuses, andma neile tarkadele loomadele rohkem liikumisruumi ja tegevusvõimalust, et nad ei peaks intensiivkasvatuse ruumikitsikuses kannatama. Kõrgema heaoluga tootmisest tuleb ka tarbijate jaoks kõrgema kvaliteediga lihatoodang, kui loomad on vähem stressis olnud.

“Seekordseks annetuskampaaniaks oleme seljad kokku pannud lahke suurannetajaga, kes kahekordistab kõik vähemalt 20 eurosed püsiannetused. See on meie jaoks ülisuur võimalus veelgi rohkem loomi aidata ja üles ehitada kampaania, mis aitab võimalikult palju loomi kannatustest välja,” kommenteeris Nähtamatute Loomade fundraiser Elin Holm. “Meie kampaania mõjutab Eestis umbes 600 000 sea heaolu, seega tööd jagub, et loomade elutingimused paraneksid,” lisas Holm.

Kampaanias osalemiseks tuleb Nähtamatute Loomade annetuslehel https://siga.nahtamatudloomad.ee/ vormistada vähemalt 20€ püsiannetus, millele lahke suurannetaja lisab omalt poolt ühekordselt 20€ juurde. Suurannetaja kahekordistab annetused kuni 4000€ ulatuses.

Kampaania petitsiooni põrsaste sabade ebaseadusliku ennetava lõikamise lõpetamise toetamiseks saab allkirjastada SIIN.

  • Delfi lükkas juba teist talve käima erilehe #JagameHead, kuhu koondame positiivseid ja inspireerivaid uudiseid ning lugusid inimestest, kogukondadest, ettevõtmistest, algatustest. Ootame südamlikke ja inspireerivaid lugusid ning vihjeid, sest head lood on jagamiseks. Kirjuta meile: jagamehead@delfi.ee!