1. Kingi sooja!

Päriselt ka! Olgu õues karge või vihmane talv, mõlemal juhul kuluvad ära nii soojad sokid kui ka mõnus kampsun, milles talvepäevi veeta. Samuti kuluvad need rõivaesemed ära õues lumes sumbates või jalutades. Seega, kingi enda lähedastele mõnusad ja kvaliteetsed sokid ja kampsun ning näita, et hoolid neist!

2. Kingi elamusi!

Väga paljud inimesed ei eelista kingituseks saada asju, vaid elamusi. Elamused jäävad kõigile meelde ja loovad häid mälestusi. Mõtle, mis sinu heale sõbrale teha meeldib ja kingi talle see tegevus. Selleks võib olla pääse mõnusasse spaasse või hoopiski meisterdamise komplekt, millega saab valmistada makramee, kududa kindad või teha midagi muud.

3. Kingi ilu!

Naistele, aga miks mitte ka meestele võib kinkida keha- või näohoolduskomplekte, millega end külmadel talveõhtutel hellitada. Näiteks on väga populaarsed nii erinevad näomaskid, vannipallid kui ka meeldiva lõhnaga kehakreemid, mis karge ilma korral meie nahka niisutavad.

4. Kingi mälestusi!

Milline oli sinu ja sinu sõbra või pereliikme meeldejäävaim kogemus sellest aastast? Kui sul on sellest hetkest head fotod, siis prindi need välja, raami ja kingi kaunilt raamitud ühine hetk.

5. Kingi rännak põnevasse maailma!

Reisi kinkimine võib olla üpriski kulukas, aga õnneks on meil olemas väga palju häid raamatuid, mis oma paeluva sisuga saavad meid viia põnevatele rännakutele. Uuri välja, kes on sinu lähedase lemmikkirjanik või millises žanris raamatuid ta eelistab, ja üllata teda hea lugemisega.

6. Kingi maitseid!

Sinu lähedasele meeldib kokata? Kingi talle abivahend, mis muudab kokkamise lihtsamaks, olgu selleks näiteks uus vahvlimasin või hoopiski pastamasin. Kingituse juurde sobivad ka toiduained, mida roogade valmistamiseks vaja läheb.

7. Kingi tervist!

Talvisel ajal vajame palju vitamiine, et tugevdada enda tervist. Üllata oma lähedast vitamiinipakikesega. Soovitatav on sinna lisada nii C- ja D-vitamiini kui ka magneesiumi ja probiootikume. Palju häid vitamiine saame ka toidust, seega võid kinkida ka värske sidruni, meepurgi või ingveri, millest saab valmistada imemaitsvat teed.

8. Kingi nuputamist!

Lauamängud on peredes ja sõprusringkondades väga populaarsed, pakkudes nuputamist ja head ajaveetmise võimalust. Kingi Monopoly, Alias, Dixit või mõni muu kaasahaarav mäng.

9. Kingi head aroomi!

Lõhnaküünlad või muud kodulõhnastajad toovad tuppa hea lõhna. Pane kokku kingitus meeldiva aroomiga küünaldest ja lõhnastajatest, mis toovad pühadeajal ruumi jõululõhna!

10. Kingi magusat!

Jõulud ja maiused käivad käsikäes. Piparkoogid, šokolaadid, erinevad trühvlid ja teised maiustused on pühadeajal lausa kohustuslikud. Tee valik erinevatest maiustustest ja üllata enda sõpru!

Jõulukingid ei pea olema kulukad, oluline on see, et saad veeta aega koos enda lähedastega. Üllata oma sõpru ja naudi pühi!

Jaga
Kommentaarid