"Autojuhile määrati trahv summas 400 eurot, lisaks jäid tema kanda ka kannatanu tervisekahjustuste hindamiseks tehtud ekspertiisikulud," märkis PPA pressiesindaja Annika Maksimov Delfile. Ekspertiisikulude täpset suurust ei osatud öelda.

3. mail sõitis Kravtšenko riigikoguesisele platsile. Seal nädalaid protestinud Daniel Rüütmann sõneles parasjagu Toompea lossi valvanud politseinikega ega märganud talle selja tagant lähenenud autot. Kravtšenko auto peatus Rüütmanni taga, kuid kiirendas seejärel taas ja müksas Rüütmanni, kes astus seepeale eest ära.

Esmalt politsei menetlust ei alustanud, sest Rüütmann ütles politseile, et ta ei saanud viga ega soovi avaldust esitada. Kravtšenko andis ka ise teada, et vabandas Rüütmanni ees ja avaldas juhtunu üle kahetsust. Kravtšenko lisas, et õnneks midagi tõsist ei juhtunud ja ta on juhtunust ka Rüütmanniga vestelnud.

Mõni aeg hiljem ütles Rüütmann Delfile, et vahepeal oli ta käinud haiglas ning seal tuvastati tal põlvemeniski põrutus ja vesi põlves. Ta esitas politseile avalduse, misjärel alustati menetlust.